Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tartott csak 1 napig?

Miért tartott csak 1 napig?

Figyelt kérdés

Általában 3 napig szokott tartani a menzeszem,de most 1 napos volt és azóta ,azaz 2 napja barnázás.Mégis mitől lehet ez?Még soha nem volt ilyen,28 éves vagyok.

Párommal babát szeretnénk,nem védekezünk ,de nem is merek reménykedni ,hogy baba van a dologban.Több mint egy éve próbálkozunk.Mi okozhatja még az amúgy mindig rendszeres menzesz lerövidülését?

2008. okt. 14. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet baba van a dologban. Szerintem tesztelj! Sok sikert!
2008. okt. 14. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Esetleg hormonalis problema is
2008. okt. 14. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Simán lehet terhesség! Nekem is volt kisebb vérzésem és már 26 hetes vagyok! Vegyél egy tesztet! Sok sikert!
2008. okt. 15. 08:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem merek még tesztelni:)Azért köszönöm a biztatást.

Most már a hasam alja is kissé feszül mint amikor megjön vagy be vagyok gyulladva,a barnázás is abbamaradt.

De nem hiszem,hogy baba,hisz mensi előtt feszült rendesen a mellem ,de most semmi.Ha babás lennék akkor nem kellene valami tünetnek jelentkeznie?

Lehet hormonális probléma?Eddig nem volt.

2008. okt. 15. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szia. nekem az utólsó mensim 5napig tartott,de csak barnáztam.Következő hónapban nem jött meg.Voltak enyhe tüneteim,mint a étvágy növekedés,hasszúrka,szédülés,mindjárt megjön érzésem is volt,és nagyon fájt a mellem,és 10percenkénti pisilés.Elmentem a dokihoz,aki azt mondta hogy itt nincs baba,hanem csak a hormon háztartásom borult fel,és azért késik a mensim.Aztán egyik este iszonyatosan begörcsöltem,és ment a hasam.Másnap elmentem az orvosomhoz,mert megijedtem,ő elküldött uh-ra,ahol megállapitották hogy 10hetes terhes vagyok.Gondolhatod...:) És kiszámltuk,amikor a dokim azt mondta hogy nincs baba,akkor már 6hetes voltam.Csak nem látta vagy nem tudom.Szóval mindig vannak tévedések.Szoritok neked:) egy 21éves lány
2008. okt. 15. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem sem voltak tünetek még ilyen korán! Csupán a 7. héttől jelentkeztek. A mellem is csak néha-néha fájdogált, vérezgettem is, úgyhogy nyugodtan vegyél tesztet! Drukkolok!
2008. okt. 15. 13:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok ,hogy biztattok:)

Ezt a hasalji feszülést sem érzem mindig pl csak tegnap este és ma egy kicsit,azért próbálom magamat nem nagyon beleélni,lehet csak gyulladás.

Egyébként anyukám volt úgy terhes testvéremmel,hogy kb 3 hónapon át még menzeszelt.

2008. okt. 15. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
És gratulálok a kismamáknak!!:)
2008. okt. 15. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!