Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a terhesség alatti vérzés...

Ha a terhesség alatti vérzés nem ugyanolyan mint az igazi menstruáció, hogy lehet hogy sokan nem veszik észre hogy terhesek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 21:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Már így itt a gyk-n olvasgatva meg mindenféle fórumokon nagyon sokan írnak erről.
2017. máj. 7. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ismerek olyat, aki terhesség alatt vérzett, bár ő tudta, hogy terhes. Nem volt másabb neki.

Egyébként nekem is van olyan, hogy rengeteget vérzek, máskor pár nap alatt elmúlik. Nem volt még két ugyan olyan menstruációm.

2017. máj. 7. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert terhesség nélkül is simán előfordulhat olyan, hogy szimplán gyengébb a menstruáció valamilyen kisebb hormonális kilengés miatt, amit következő ciklusban korrigál a szervezet.

Nekem 2-3 havonta előfordul ilyen, csak rám pont a fordítottja igaz: én mindig azt hittem ilyenkor, hogy sikerült- de sajnos sosem.

Mondjuk mi nagyon szeretnénk már babát, és figyelem is ezeket a jeleket; de simán el tudom képzelni, hogy aki nem tervezi, az ennyi eltérésnek nem is tulajdonít különösebb jelentőséget.

2017. máj. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!