Beágyazódás alkalmával lehet barna váladék? Ha igen hány napig tarthat? Ha több napon keresztűl tart akkor az azt jelenti, hogy meg fog jönni?
Figyelt kérdés
2007. nov. 21. 18:23
1/3 anonim válasza:
Nekem a 20-21.napon volt barnás váladékozásom de ez csekély mértékű volt. Ekkor lehetett a beágyazodás mert a tesztem a nem várt mensi napján pozitiv lett.
2/3 anonim válasza:
Elképzelhető, de én inkább a mensi előjelének tudnám be, bocs ha ezzel letörlek.
3/3 anonim válasza:
Lehet barna, de ez nem jelent semmit sajna, nekem 2,5 hete volt ez, majd késett egy hetet a mensi, pedig már azt hittem, tuti van baba, mert olyan mellfeszülésem volt, hogy az iszonyat. A teszt negatív lett és ma meg is jött :( Nem akarlak elkeseríteni ezzel, de nekem 3-4 napig barnás volt a folyás, aztán mégis megjött. Várj amíg a mensi jönne, ha nem jön, csinálj tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!