Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti vennetek be esemeny utani...

Ti vennetek be esemeny utani tablettat? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problemam a kovetkezo: 17 eves vagyok, es tobb mint 5 honapja nincs menstruaciom. Fogamzasgatlot szeretnek szedni mar egy ideje, de ugye azt a menzesz elso napjan kell elkezdeni, nogyogyasz eleg sokaig "hitegetett", hogy o mar latja, hogy nemsokara megjon, nem ir fel semmit, ami meghozza, de vegul egy hete nagynehezen kaptam egy Norculut nevu gyogyszert, amit 10 napig kell szednem napi 2x, utana elvileg megjon es elkezdhetem a fogamzasgatlot. Tegnap viszont tortent egy baleset, elszakadt az ovszer(ami mar tobbszor megtortent sajnos, csak eddig idoben eszrevettuk, ez is az egyik oka amiert gyogyszert szeretnek). Meg 3 napig kell szednem a Norcolutot. Mi a velemenyetek, ilyen esetben vegyek be esemeny utani tablettat? Nem tudom, hogy pontosan "mi folyik" most a szervezetemben, mennyire vagyok termekeny a gyogyszertol, vagy hogy az esemeny utani mennyire kavarna meg a hormonjaimat:/ Koszi mindenkinek a valaszokat elore is!!:)
2017. máj. 2. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos, ami biztos, elmennék az orvoshoz, és megbeszélném vele ezt a helyzetet (a gyógyszer felírásához amúgy is menni kellene).

Mit csináltok az óvszerrel, hogy többször kiszakadt már? Biztosan a technikátokkal van a baj.

2017. máj. 2. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon rosszul csináltok, ha már több gumi is kiszakadt...
2017. máj. 2. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Bizony hogy valami baj van az óvszer felhelyezessel.

Beléd is élvezett?mert ha nem akkor nem olyan fontos...

2017. máj. 2. 13:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, biztos hogy elrontunk valamit, pedig Durexet/Lifestyleat hasznalunk, amik azert nem a legolcsobb arkategoriak, de igazabol mar nem is szeretnek ezzel foglalkozni, mert par napig nem talalkozunk, utana elvileg megjonne es egy het utan ved a fogamzasgatlo, csak nem tudom mennyire fokozza a termekenyseget ez a fajta gyogyszer:/
2017. máj. 2. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Fokozza a termékenységet? Ez alatt meg mit értesz?
2017. máj. 2. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Hat, jelenleg nincs peteeresem lassan 5 honapja, szoval elvileg most se, de a Norculutot ahogy olvasom neten, olyanoknak irjak akik babat szeretnenek de nincs rendszeres ciklusuk, szoval a kerdesem hogy most termekenyebb vagyok-e mint altalaban, ami a 0?
2017. máj. 2. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Most ezt szerinted mi honnan fogjuk tudni?! Kérdezd meg egy nőgyógyászaton. :D
2017. máj. 2. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!