Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett már valaki procreation...

Szedett már valaki procreation női vagy férfi vitamin tablettát? Van hatása?

Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 12:17
 1/1 Eve1989 válasza:
Szia/Sziasztok! Nekem is ez lenne a kérdésem, viszont választ, vagy valós véleményt sehol sem találtam. Én mégis megrendeltem a Zeusz 2 és a Baby Boom Super csomagot (+ méhpempő, inofolic, termékenység fokozó gél). Egy fél éves kúrát tervezek, de remélem ennél hamarabb pozitívat fogok tesztelni🙂 Ezalatt a fél év alatt ide leírom minden tapasztalatomat, beleértve azt is amikor nőgyógyászati vizsgálatra megyek, így mindenki kiértékelheti magának mennyire használt ez a kúra és hogy mennyire éri meg. Jövőhéten érkezik a csomag, de addig majd leírom a történetemet.
2018. jan. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!