Olvastam itt hogy a férfi sperma javítására jó a c és az E vitamin, ezt hogyan kéne szedni, mennyit egy nap és milyet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Csak mert egy gyógynövényesnél rákérdeztem és ő vissza hogy milyet kérek ?
milyenek vannak és melyik fajta a jó és kb.mennyibe kerül?
és tényleg hatásos?
köszönöm annak aki válaszol a sok kérdésemre:)
2009. jún. 6. 18:00
1/7 anonim válasza:
Szia, nekem a ciklus beállítására javasolta a dokim, és én a 200 mg-os Bioextra nevű E vitamint szedtem napi 1-et.
2/7 anonim válasza:
igen, az E vitamin inkább, ez megtalálható a dióban, mogyoróban, szotyiban és mnidenféle olajos magvakban.
A barátcserje tea is hasznos...
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én simán bementem a gyógyszertárta és kértem 100mg-os e-vitamint.Kb 400ft egy doboz és 20 szem van benne.
Mi napi 1 szemet eszünk+én a terhesvitamint és a méhpempőt mert voltak bajok.
5/7 Grófházy válasza:
nekünk anno a dokim Bioextra e vitamint 100 mg mondott ,heti 2x1-et!!!
Mivel zsírban oldódó vitamin vigyázni kell,nehogy felhalmozódjon,mert látáskárosodást is okozhat még a babának is.
AZ orvososm mondta
6/7 anonim válasza:
Szia. Az én férjem kemoterápia után 0 spermaszámmal indult. Ő a következőket szedte:3000-4000 mg c-vitamin 3x400mg E -vitami, Maca Vibe, folsav, magas hatóanyagú multi vitamin. Fél év alatt 3 millió lett. De sajnos ez még így is csak lombikhoz elég:(
7/7 anonim válasza:
Sziasztok.Kedves utolsó válaszoló lett azóta babátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!