Nem vállalok gyereket, de ha mégisz besikerül, szeretném
elkerülni! Tájékozott vagyok, de kérek pár intelligens
véleményt!?
Figyelt kérdés
21-en volt a menstruàciòm 1.napja,5 napig tartott. 29-en szexualis együttletnel a baratom nem hùzta ki időben, került belèm egy kis sperma. Az interneten tàjèkozòdva, ùgy nèz ki nem volt termèkeny a mèhem, csak rà 2napra, azaz màj.1-èn, holnap. Lehetsèges, hogy àllapotos maradjak ìgy, vagy biztosabb egy esemèny utàni tabletta? Barna folyàsom lett màsnap reggelre, ez minek lehet a jele? Ilyedt vagyok, mert gyereket vèletlenül sem akarok szòval kell egy èsszerű megoldàs. Köszönöm előre is! 25è nő.
Kell az esemény utáni, de minél hamarabb, mert hiába 72 órás, minél később veszed be, annál kevésbé hatásos.
De engem nem győztél meg arról, hogy nem akarsz gyereket. Aki nem akar gyereket, az védekezik. Te meg nem védekeztél. Az "egy kis spermától" simán teherbe lehet esni peteérés környékén.
Miben érzed magad tájékozottnak?
2017. ápr. 30. 23:35
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte vàlaszokat mindenkinek! Igazatok van, èn voltam a hülye. A baràtomnak màniàja orgazmus előtt felhùzni a gumit ès valamikor ki se adja. Anèlkül nyavalyog, hogy nem jò. Valòban gyerekesze van ehhez, mert nem nèzi a következmènyeket ès ez van belőle. Èn meg azèrt vagyok a hülye, mert ezt hagytam eddig. Ezentùl biztos màskèppen csinàlom majd! Tàjèkozott miben vagyok? Ebben, amit minden leìrtatok nekem emberek, hogy hogy működik ès mikor az ovulàciò ès hogy igen, bàrmikor teherbe eshetek. Csak kellett az, hogy valaki mèg a tanàcsàt afja ezmellè nekem. Ismerőssel nem osztok meg ilyen magàn jellegű dolgot szòval itt az ember szabadon kèrdezhet, ezèrt ìrtam ide. Na mègegyszer köszönöm a ràm szànt időtöket!! Be fogom venne az esemèny utàni tablettàt
2017. máj. 1. 01:24
13/18 anonim válasza:
25 éves létedre jó hülye vagy. Nem a méhed a termékeny agyas
2017. máj. 1. 08:22
14/18 anonim válasza:
De te is gyerekeszű vagy mert hagyod neki. Azt ha teherbe esel mész 40 ezer forintos abortuszra? Az előváladék is tartalmazhat spermát. A párod egy önző dög
2017. máj. 1. 08:26
15/18 anonim válasza:
Akkor szedj fogamzásgátlót (de rendesen), ha már a pasid ilyen önző, probléma megoldva. Meg ha minden lehetséges kockazatot mellékhatást nézünk is jobb sokkal mint egy nemkivànt terhesség.
2017. máj. 1. 11:02
16/18 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket mi a lópikuláért nem vagytok képesek védekezni? Hm? Ezt sosem fogom megérteni. Aztán meg ha terhes leszel rohansz kapartatni és állítod hogy védekezés mellett lettél terhes igaz?
2017. máj. 1. 11:27
17/18 anonim válasza:
25evesen ennyi eszed legyen..
A spermiumok 2napig siman eletben maradnak szoval ha pontosan is van a pete eresed akkor siman belecsuszhattal..
Mert nem szedsz gyogyszert?
Akkor mehetne gumi nelkul es a pasid se nyavogna +ba nem esel teherbe es te sem nyavognal itt nekunk..
Drukkolok hogy ne legyen baba..
Nem miattad..miatta!
Idiota gyerekbol van eleg egy hameg raadasul egy ilyen eszleny lenne az anyja mint te..
2017. máj. 1. 13:52
18/18 anonim válasza:
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos etnikumhoz tartozol így majdnem teljes bizonyossággal merem mondani, hogy terhes vagy. Ésszerű megoldás a védekezés lett volna, de ugye az a hajó már elment..
Állításod szerint véletlenül sem akarsz gyereket, akkor mi a terved?! Kicsit jobban kellet volna "tájékozódni". Egyébként 25 évesen a legideálisabb gyermeket vállalni, de te inkább ne szaporodj. Remélem valami csoda folytán nem estél teherbe és innentől kezdve védekezés nélkül ne szexelj!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!