Kinek hogy sikerült ikrek? Csak kíváncsiságból.
Ugye van a genetika, ha a családban vannak ikrek stb, stb.
Ugye van olyan is, hogy orvosi beavatkozassal.
Esetleg gyógyszerrel? Vagy vitamin "tuningolassal", hogy sikerüljön 1 baba, de kettő lett? Vagy hogyan?
Félre értés ne essék, tényleg csak kíváncsiságból. :)
Amit a 9es írt azok rám egyáltalán nem igazak.
23évesen lettem terhes, súlyfeleslegem sem volt, a terhességem kezdetén voltam 47 kiló. Nálunk a férjem ágán voltak iker terhességek, az enyémen nem vagy nagyon távoli, ami nem is bizonyított.
Ők az egyetlen terhességem, és a legtöbb anyuka, akiket ismerek és ikrei vannak nekik is az első terhességükből lettek ikrek.
És egypetéjűek, amit ugye lombikból nem lehet.
Ja és fekete nő sem vagyok.
A terhességem alatt semmi gond nem volt, a szülésnél lettek komplikációk, de szerencsére mindketten jól vannak.
Nálunk egyik ágról sem voltak ikrek.
Az első trimeszteres hónapban megfogantak. Én igaz nem hittem abban, hogy egy "csoda" vitamintól teherbe tudunk esni, vártunk is a babukra sokat, arról nem beszélve, hogy volt egy 19 hetes beteg baba az előzményekben. Párom erőltette rám a vitamint, na most hogy anélkül is sikerültek volna azt nem tudom, ahogy azt sem, hogy azzal sikerültek e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!