Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hogy sikerült ikrek?...

Kinek hogy sikerült ikrek? Csak kíváncsiságból.

Figyelt kérdés

Ugye van a genetika, ha a családban vannak ikrek stb, stb.

Ugye van olyan is, hogy orvosi beavatkozassal.

Esetleg gyógyszerrel? Vagy vitamin "tuningolassal", hogy sikerüljön 1 baba, de kettő lett? Vagy hogyan?

Félre értés ne essék, tényleg csak kíváncsiságból. :)

2017. ápr. 29. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, itt a megoldás, legyél 45 éves, fekete nő ;)
2017. ápr. 30. 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
...aki tulsulyos, sok folsavat szed es epp leallt a fogamzasgatlo bogyoval... :D
2017. ápr. 30. 08:36
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Amit a 9es írt azok rám egyáltalán nem igazak.

23évesen lettem terhes, súlyfeleslegem sem volt, a terhességem kezdetén voltam 47 kiló. Nálunk a férjem ágán voltak iker terhességek, az enyémen nem vagy nagyon távoli, ami nem is bizonyított.

Ők az egyetlen terhességem, és a legtöbb anyuka, akiket ismerek és ikrei vannak nekik is az első terhességükből lettek ikrek.

És egypetéjűek, amit ugye lombikból nem lehet.

Ja és fekete nő sem vagyok.

A terhességem alatt semmi gond nem volt, a szülésnél lettek komplikációk, de szerencsére mindketten jól vannak.

2017. máj. 12. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk egyik ágról sem voltak ikrek.

Az első trimeszteres hónapban megfogantak. Én igaz nem hittem abban, hogy egy "csoda" vitamintól teherbe tudunk esni, vártunk is a babukra sokat, arról nem beszélve, hogy volt egy 19 hetes beteg baba az előzményekben. Párom erőltette rám a vitamint, na most hogy anélkül is sikerültek volna azt nem tudom, ahogy azt sem, hogy azzal sikerültek e :)

2017. okt. 4. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekünk úgy sikerült, hogy a családunkban ük-ig visszamenőleg mindig volt valakinek ikre, mégpedig egy fiú- egy lány. Így volt ez visszamenőleg 4 generáción át, a régebbit nem tudom. Dédanyánknál 11 gyerek volt, abból a harmadik terhesség volt iker. Nagyinak 7 gyereke volt, abból második fogamzásra anyánk volt iker, de fiútestvére süketnémán született. Anyánknak első fogamzásra voltak fiú-lány ikrei, de sajnos vetéléssel, 4 hónapra, nyitott gerinccel elhaltak, utána még hárman születtünk, egyesével, lány, fiú, lány. Mindig találgattuk, valyon melyikünknek lesznek iker babái. A húgomnak lettek harmadik terhességre fiú-lány ikrei, így lett négy gyermeke. A húgom iker-lányának születtek szintén fiú-lány ikrei, így most 3 gyerkőc van, mert nála a második volt az ikerterhesség. A családunkban minden baba természetes úton fogant. De úgy tűnik, hogy manapság a művi termékenyítések, ill. gyógyszeres segítséggel történő terherbe esés miatt sokkal több ikerterhesség van, mint a régi időkben.( Mami72)
2022. márc. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!