Barnázás az lehet nagyobb folt is? Lehet meg fog jönni? Kifejtem alul?
1-essel egyetertek. Sajnalom mert a nevedbol tudom, mar jopar ilyesfele kerdest kiirtal (teszteles, tunetek, peteeres, terhes vagy-e, stb.) de ennyire ne stresszelj ra mert ez borzaszto...gorcsosen figyeled magad es minden elettani jelensegedre kiirsz egy kerdest. Mar sokszor leirtuk a kerdeseidnel:
- pms es koraterhes tunetek semmit nem jelentenek hiszen lehetnek epp ugyanazok
- barnazas, rozsaszinezes altalaban kozelgo menstruacio, ugyanis bar jelezhet beagyazodast,,de nagyon ritkan van igy
- a ciklushossz barmikor barkinel lehett eltero 1-2 alkalommal, foleg a nagyon rastresszeloknel, mert ez pszichikailag okoz kesest, kimaradast, stb.
Miota probalkoztok? Rengetegszer kerdeztel mar hasonlokat de nem emlekszem miota probalkoztok. En mar komolyan tanacsolom Neked: eld az eleted! Dolgozz, szorakozz, kapcsolodj ki, szexelj ket-haromnaponta es ennyi, ne bujd a eherbeeses temakort es ne ugorj ra amint valami erdekeset eszlelsz magadon. NEM azert, mert engem zavar, hanem a TE erdekedben! Brutalisan ra vagy gyogyulva a testi jeleidre es itt eled a nemi eleted eredmenyesseget-sikertelenseget. Ez okozhat barmilyen testi tunetet is, ha felhagysz ezzel, es "csak" elsz, szerintem nagyobb lesz az eselyed.
Vagy: ha tenyleg ennyi furcsasagod van, kivizsgalas lehet nem art. Lehet hogy progeszteronhianyos vagy, vagy barmi.
Igen! Es mondd, hogy egy eve probalkoztok, o el fog kuldeni a megfelelo vizsgalatokra. Neznek majd progeszteront, pajzsmirigyet, hormont, verkepet. Sot, maga a nogyogyasz is termeszetesen megnez, nincs-e pcos betegseged.
Van aki evekig probalkozik es kiderul hogy pl. pajzsmirigy gondjai vannak es gyogyszeres beallitas nelkul eselytelen. Vagy van akirol az derul ki, nincs is peteerese, netan sargatest hormonelegtelensege van, vagy epp inzulinrezisztens.
Ha meg az derul ki, hogy egeszseges vagy es kutya bajod, akkor tenyleg csak annyi van, hogy ne vedd ezt kuldetesnek. Sokaknak pont akkor szokott jonni a baba amikor felhagynak a dpo szamolgatassal meg a "jaj szur a mehem gyorsan kiirok egy kerdest masokkal is volt-e es lett-e baba."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!