Tudnátok mutatni nekem halvány X-epil hcg, pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is. Ennyire vacak már az x-epil? Mindegyiken van baromi halvány második csík?2017. ápr. 28. 18:14
1/5 anonim válasza:
Ird be google-ba, tele van ilyen kepekkel a net.
2/5 anonim válasza:
Erdekes a lepontozas, pedig erre a kerdesre ez a legertelmesebb valasz. Ugyanis, ha 5-6 ember feltolt ide az meg mindig kevesebb, mint a google altal kiadott vagy 100 foto...kiprobaltam, van annyi. Szoval a legtobbet a google kepnezojevel er...ha tudja hasznalni es esetleg nem olyan nyomott (esz nelkul) piros kezet, aki nem erti mirol beszelek :)
3/5 anonim válasza:
Én hétfői napra vártam, szerdán csináltam egy xepilt, de semmi. Pénteken reggeli elsőből az xepil csak időn túl lett és egész halványan pozitív. Emiatt nem is nagyon tudtam hovatenni. Végül elemntem a rossmannba venni egy facelle tesztet, megcsináltam még akkor délután, az meg azonnal tök erős lett. Nekünk az első védekezésmentes hónapban fogant a baba, szóval ennyi volt az össz tesztelésem, de ez alapján én azt mondom az xepil egy lószar, ha valamikor megint venni kell tuti rossmannost veszek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem pontoztam senkit semerre. ;) Igen a goggle-ban már végig néztem mindet. Tegnap,meg ma is megcsináltam az x-epilt mind a kettőn ott van egy halvány csík,de annyira halvány,hogy szerintem ez nega inkább. Fotózni sem lehetne,annyira halvány. Hétfőn,majd inkább facellével próbálkozom. :)
2017. ápr. 29. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!