Szerintetek ez beágyazódási vérzés vagy vetélés vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Általában minden hónap elején szokott megjönni 4-6között. Legutóbb április 6-án volt meg. Az ovulációm elvileg 21-e körül volt. 24-én délután barnás vérzésem volt, akkor úgy gondoltam, hogy ez az összejött a kisbaba, de azóta is vérzek. Az első két napon enyhe görcsölést is éreztem. A melleim talán nagyobbak lettek és kb. a 6-ai menstruációm óta fájnak, ennyire még talán sosem voltak érzékenyek. Szerintetek ez lehet a beágyazódás jele, vagy esetleg vetélés? Azt olvastam, hogy olyankor nem lehet több napos vérzése egy nőnek... Azt kétlem, hogy csak korábban jött meg valamiért, mert évek óta hónap elején szokott megjönni. Valakinek van beágyazódási vérzéses tapasztalata? Tesztelni gondolom 6-án érdemes.2017. ápr. 27. 19:14
11/15 anonim válasza:
Lelki eredetű biztosan. A türelmetlen várakozás, a testi tünetek figyelése. Ezek mind egyfajta stresszhatások szerintem.
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális?
2017. ápr. 30. 18:20
13/15 anonim válasza:
Normálisnak azért nem mondanám.
14/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen kérdésem van. Ált.31 napos ciklusom van. De clostyt szedtem aug-ban, ennek ellenére nem 14. hanem 20.cn-en volt ovum. Rá 9 napra 29.cn-en pecsételő vérzés. Azt hittem beágyazódási, de már 3 napja tart és mintha erősödne (kell tisztasági betét) ez lehet vetélés? 2 napja neg.terhességi teszt.A menzesznek szept.8-tól kellene megjönnie..lehet a closty miatt előrejött a 29. napra? De akkor csak 9 napos lenne a luteális fázis...mi lehet ez a vérzés?
15/15 anonim válasza:
Ja, a 14-es válaszomhoz küldöm a görbémet, hátha segít a válaszban nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!