Peteérés vetélés után? Mikor?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az előző ciklusban megfogant a baba de sajnos nemvárt után 5 nappal beindult a vetélés, kiürültem, már nem vérzem doki szerint minden ok.
És érdekelne hogy a peteérés a vetéléses vérzéstől számítva lesz kb középidőben vagy a vetélés előtti időtől számoljam amikor meg kellett volna jonnie eredetileg?
Másodikán kellett volna megjöjjön, onnan számolva 19-én kellene ovunak lennie, de hatodikán barnázni kezdtem rendes vér pedig 10-én jott rendesen darabosan.
Szóval a ciklust másodikától vagy 10-től számoljam? Mert ha másodikától akkor most kéne lenni pé.nek ha 10-től akkor meg van időm..
Én ugyanígy vetéltem el,nemvárt után 5 nappal. Nekem a 10.ciklusnapon volt peteérésem ezután. Egyébként akkor meg is fogant a babánk. Ő már 1 éves.
Szerintem ilyenkor kicsit megzavarodik a "gépezet",így ovu teszt,hővezetés megoldás lehet.
Kedves első! Megkerdeztem az orvost es azt mondta nem kell várnunk mert nem volt szükseg műtétre.
Második, a ciklust honnan számoltad? Vetéléstől vagy a normál mensi idejétől mikor meg kellett volna jonnie?
Köszönöm!
Vetéléstől számítva ma vagyok a 9.ciklusnapon, de mensi szerint 17
És eddig mindig 18. napon volt ovuláció.
Hat veszek egy tesztet ma az a biztos :-)
Utolsó!!
2-ára nem vártam, pozi volt a teszt.
5-én barnáztam doki adott utrot de nem használt mert 10-én a barna darabos erős vérzésre váltott és a vérzés 5 napig tartott. Doki látott, kiurultem rendesen. Nem kellett műteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!