Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van a teszten második...

Miért van a teszten második csík ha nem vagyok terhes? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link] negatívban.

2 perc után látszódott . tehát nem száradási.

lehet hogy szellem csík?

kibirok akadni ezen tényleg...

Azért gondolom, hogy nem vagyok terhes, mert két - három napja ugyanilyen halvány tesztem volt.

tehát nem erősödik...

Hormon baj miatt lehet esetleg ???

2017. ápr. 27. 11:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

:)))))

Attól, hogy TE kizártad a terhességet, még simán lehetsz terhes.

A doki mindenképpen jó ötlet, mert a teszt kizárólag 2 okból lehet pozitív:

- terhesség (akkor ugye kell a doki)

- hormontermelő ciszta (szintén kell a doki, mert ez elég súlyos betegség)- ez egyébként elég ritka, úgyhogy én a terhességre tippelnék (6 hetesen is lehet halvány, a teszt nem méri, "mennyire" vagy terhes, csak hogy igen vagy nem)

Más lehetőség nincs ezen a kettőn kívül. Főleg mert több tesztet is csináltál, tehát nem a teszt volt rossz.

2017. ápr. 27. 13:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, a teszt igenis lehet rossz, mert nálam semmi problêma nincs, mégis lett több mint két ilyen X-Epil tesztem...
2017. ápr. 27. 13:31
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát nem tudom, inkább titulálom magam nem terhesnek mint terhesnek... pofára esni sem szeretnék...

elmegyek dokihoz aztán ott kiderül mi lesz...

Egyébként örülnénk ha terhes lennék... de ha esetleg nem az sem baj... viszont ez a pecsételés mensi helyett eléggé zavar, azt olvastam lehet hormon probléma miatt is.. ezért ennek mindenképp utána járok.

Ha van esetleg fejlemény megírom Nektek.

2017. ápr. 27. 14:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Ő....mert terhes vagy??

Pozitiv nem lesz csak ugy magatol egy teszt.

Ritka a gyarilag hibas teszt.

Es ha vedekezes nelkul szexeltel,meg plane.

2017. ápr. 27. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Valóban bosszantó de drukkolok Neked, ujabb teszt vagy doki utan irj😉 addig is megy a drukk minden jót
2017. ápr. 28. 01:05
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat !

Egyébként igen , védekezés nélkül szexelunk  De azert mert babát szeretnénk , csak ugy vagyok vele hogy jön ha jönni akar , nem görcsolok nagyon rajta ! Fel éve próbálkozunk csak ugyhogy meg nem vagyok kétségbe esve !

Mindenképp jelentkezem , dokihoz bejelentkeztem !

Lehet el lövök majd egy tesztet , ami tuti nem X epil lesz 😆😆😆😆 tenyleg olvasgattam sokakat tévesztett meg az utóbbi idoben.

Köszönöm a drukkot , írok mindenképp !

2017. ápr. 28. 08:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Várjuk a teszt eredményét! Drukkolok! :)
2017. ápr. 28. 09:06
 18/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok , hát ellőttem egy tesztet, One step teszt csík. Barátnőm adta, ő netről rendelte, szerinte megbízható ..

[link]

[link] ilyen lett kb 8-10 percnél .

hát én már nem tudom, szerintem ezen is van valami paca ...

2017. ápr. 28. 15:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Terhes vagy.

Nagyon halvanyan de ott van a masodik csik.

Menj el a nogyogyaszhoz,ott majd megmondja biztosra. Itt senki nem lat beled.

Es amugymeg kesik mar??

2017. ápr. 28. 15:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Írtam az egyik válaszomban hogy ha az lennék akkor mar kb 6 hetes ... Április 13- ra nem vártam , nem jott meg , hanem 2-3 nap utan lett pecsételes hol piros hol Barna ... Ez tartott majdnem egy hétig ! Ugy voltam vele hogy mensi lesz majd beindul ... De nem indult , ráadásul el is húzódott 4-5 nap helyett 7 napi tartott ! Es olvastam hogy lehet ez hormon bajtol! Se gorcsom semmi nem volt ami amugy nekem szokott lenni ! Es akkor a pecsételes utan csináltam a tesztet !

A masik meg hogy március 25-26-27en voltunk együtt utoljára azóta nem mert a férjem Svájcban van munkaügyben ! Tehat akkor mar erősebbnek kene lennie a csíknak nem ? Ezért nem akarom bele élni magam !

2017. ápr. 28. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!