Normális ez az érzés?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy babát várok aminek én és a párom is örülünk. Viszont óriási szégyenérzetet érzek. A szüleimnek nem akarom elmondani, mert anyám mindig olyan megjegyzéseket tett arra, aki babás lett, hogy minek gyerek, addig jó amíg nincs gyerek. Olyan szörnyű ezt kimondani, de szégyellem nekik elmondani, mert azt mondanák rám, hogy felcsináltattam magam. Komolyan mondom borzasztó nehéz. Egyébként terveztük, jó egzisztenciával rendelkezünk, értelmiségiek vagyunk mind a ketten a párommal.
A lényeg, azért nem merem elmondani, mert tartok anyám reakciójától. Nekem sokszor azt mondta, hogy addig örüljek, amíg nincs gyerek, mert akkor egy életre lekötöm magam. Észben tudom, el kellene ezt engedni.
2017. ápr. 24. 19:59
11/17 anonim válasza:
Nehéz ez.. Megértelek. Nálunk a szex volt szinte bűnnek beállítva, így én is olyan hülyén éreztem magam, amikor bejelentettem a nagy hírt. Pedig 28 éves voltam, házas 2 éve.. szóval semmi szégyenkezni valóm nem volt. Jó sok kárt tudnak okozni a szülők a saját hülyeségükkel. Szerintem minél hamarabb mondd el és probáld meg elengedni amit mondani fog.. Igazuk van a többieknek is.. Fel kell nőni és letojni a szülők hülyeségeit..akkor is ha nehéz. Boldog babavárást.
12/17 A kérdező kommentje:
Uram atyám a szex???? Jézusom ....
2017. ápr. 24. 21:16
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítettetek :) Az is eszembe jutott, hogy rögtön tudnák, hogy szexeltünk, de hát máshogy hogy legyen gyerek???
2017. ápr. 24. 21:20
14/17 A kérdező kommentje:
:D
2017. ápr. 24. 21:20
15/17 anonim válasza:
11es vagyok. Hát konkrétan nem volt kimondva h bűn..de tabu téma volt és inkább azt éreztették h nem szabad csinálni.. De nyilván gondolták h mivel már házasok is vagyunk ezért csak szoktunk. Amúgy imádják az unokát. Csak nekem volt hülye érzés ez az egész..
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem apám olyanokat mond a terhes nőkre, hogy fellökette magát meg ilyenek. Most rólam is azt fogja mondani? Bocs, hogy ilyen alpári stílusban fogalmazok de tényleg ez van.
2017. ápr. 24. 21:54
17/17 anonim válasza:
Ha nekem ilyesmiket mondana anyu..h megbánta h megszülettem ès a többi...szerintem nem gondolkodnék rajta h elmondom e..majd a gyerek ballagásáròl küldenèk egy fotòt ès be is van fejezve!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!