Tényleg ugyan olyan mensi jellegű görcsök lehetnek a nemvárt napján, ha baba van? 1,5 napja késik, mindjárt megjön érzés de semmimás, annyira bízunk.
Holnap reggel gondoltam tesztelni első vizelettel. De addig is kíváncsi vagyok más is érzett e hasonlót!
3 napja mensis görcseim vannak de nem egész nap. Melleim érzékenyek, de egyáltalán nem elviselhetetlen.
Annyira boldogok lennénk ha sikerült volna végre. 1,5 napra nem akartam még tesztelni.
Elbizonytalanít ez a mensis görcs. Ilyenkor szokott lenni valami már, de semmi.
Ennyire lehet hasonló a néholi hasfájás mensi körül ha baba van?
Nekem volt mensis görcsöm, bár én már 5 nappal a nemvárt elött tudtam hogy terhes vagyok. 😊
Drukkolok 😊
Lehet hogy délután csinálok egy tesztet ha hazaértem. Úgy izgulok!
Kedves második, honnan tudtad már ilyen korán, hogy babás vagy ? :)
De szerencsés vagy :) Gratulálok!
Nekem jelenleg csak rossz megérzésem van...hogy meg fog jönni.
Remélem nem olyan jók a megérzéseim mint Neked :)
Ugyanilyen tüneteim vannak, bár nekem a mellem egyáltalán nem érzékeny, pedig az szokott lenni. Viszont görcsölök, mindjárt megjön érzésem van, és még semmi.
Valamelyik nap én is azt álmodtam, hogy született egy kislányom, még a nevét is tudtam álmomban, pedig ilyesmin nem gondolkodtam már nagyon régóta. Teljesen élethű álom volt. Ha még egy hét múlva sem jönne meg, akkor azt hiszem, nagy eséllyel én is a jövőt álmodtam meg. :)
És igen, baba volt : )
Azóta nagy csibész és kislány : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!