Viktória varga mira kérdése:
Mikor teszteljek? Korai lehet még? Vagy már kimutatja?
Figyelt kérdés
Az ovulációmezen a héten kedden,azaz 18-án volt!ma ugye vasárnap van!3-án nem kéne megjönnie!tegnap és előtte való naptól enyhén fájnak melleim,tegnap és tegnapelött fájt az alhasam!ma tegnap derekam majd le szakadt!tegnap fejfájás!néha öklendezés,de ez csak kétszer!a hőmérsékletem 37 volt tegnap,tegnapelőtt,ma 36:9!szerintetek lehetek terhes?az lehet,hogy volt peteérésem a hónap elején is,és közepén is?és már elsőnél termékenyültem meg?az lh tesztet csináltam egész hónapban és volt egy alkalom,amikor halvány pozitív volt!tesztelhetek már?2017. ápr. 23. 09:04
11/11 anonim válasza:
Hat neked kene tudni mikor volt peteeresed hiszen azt irod, egesz honapban lh teszteltel.....ha ho elejen is pozitiv volt, akkor igen, lehetett akkor is peteeres. Ha negativ volt, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!