Tegnap a pasim belém élvezett. A teszt már másnap kimutatja, hogy terhes vagyok-e, vagy nem? Vagy ilyen korán még ne teszteljek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 21:51
1/9 anonim válasza:
Rossz hír: nem, kb. 2 hétig most lehet parázni, mert csak 14 nap múlva mutathatja ki, akkor sem biztos még.
2/9 anonim válasza:
Majd 2 hét múlva. De legalább 10 nap
3/9 anonim válasza:
most kéne elmenni a 72 órásért...
4/9 anonim válasza:
kis biológia a következő alkalomra: a hímivarsejtek akár 3 (extrém esetben 5) napig is vándorolhatnak, mielőtt találkoznának a petesejttel. Ha találkoznak, és megtörténik a megtermékenyülés, akkor elkezd osztódni a sejtcsomó, majd a megtermékenyülést követő 7. napon megkezdődik a beágyazódás, ami a 12. napig tart. A beágyazódást követően kezdi el a szervezet termelni az úgynevezett hcg hormont, amit a teszt ki tud mutatni. Tehát legjobb esetben is 12 nap múlva tudod meg, de valószínűbb 15-16 nap.
5/9 anonim válasza:
Ne tesztelj, hanem írass fel esemény utáni tablettát, és vedd be 72 órán belül (aktustól számítva) - feltéve, hogy nem szeretnél babát.
6/9 anonim válasza:
Hát remélem,hogy nem szeretne babát....
7/9 anonim válasza:
Én meg kész vagyok ettől a "pasim" szótól...!
Esetleg párom vagy barátom,de végül is mindegy.
Inkább 72 órás tablettát vegyél minthogy idejekorán tesztelj!
9/9 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy egy középiskolás kislányról van szó.
Gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!