Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a harmadik hét, hogy 37.3...

Ez a harmadik hét, hogy 37.3 a hőm. Mitől lehet? 20. -án kell megjönnie.

Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 06:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Akár én is írhattam volna ezt a kérdést,nekem is 37,3 a hőm,és nekem is 20.-án nem kellene megjönnie.Lehet,hogy babásak vagyunk?

Üdv.

2008. okt. 14. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy babás,ha hőd a mensi elött is megmarad akkor igen.Én ma csináltam tesztet és + lett.
2008. okt. 14. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Nagyon figyeld a hődet közvetlen mensi előtt.Ha leesik,akkor sajnos nem vagy babás,de ha ugyanúgy fent marad,akkor nagy a valószínűsége:)
2008. okt. 14. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Upsz,lemaradt a vége : Sok sikert!!!!
2008. okt. 14. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ lányok.

Igazából előzményei is vannak a dolognak. 25.-én barnázás 5 napig,előtte+utána terhességi tünetek.Barnázás után egyből teszt:negatív.Rá 3 napra megint.28-án megyek rákszűrésre,félek, hogy valami betegség...

2008. okt. 14. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!