Babát szeretnék, de még nem voltam nőgyógyásznál! Mit csinálnak az első vizsgálaton? A tüszőrepedést is megnézi az orvos?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok, és babát szeretnénk a párommal, nőgyógyásznál még nem voltam egyszer sem. E-vitamint és folsavat most kezdtem el szedni.2010. máj. 14. 12:09
11/12 anonim válasza:
nekem rákszűrést csinált csak, plussz "tapi".
12/12 anonim válasza:
Rák szűrést csinál és lehet, hogy megnézi a melledet is, hogy nincs-e benne csomó.
A tüszőrepedést nem hiszem, hogy megnézi, mert csak 1 év sikertelen próbálkozás után állnak szóba ilyen szempontból veled.
Ovu tesztet meg felesleges venned egyenlőre, attól csak jobban rágörcsölnél. Csak szerelmeskedjetek a pároddal. Szex után maradj fekve legalább egy fél órát, esetleg felpolcolhatod a csípődet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!