Ki van most a 11. dpo-n? Valami tünet? Esetleg teszteltetek?
Figyelt kérdés
én még nem merek. tünetem: tegnap volt egy kis szurkálás a méhemnél. nem tudom, hogy merjek-e neki jelentőséget tulajdonítani. úgyis csak utólag derül ki2010. máj. 14. 08:33
1/19 anonim válasza:
Szia, én nem tudom hány dpo-n vagyok, de elvileg vasárnapra nem várom a mensit.
Nekem kedd óta mensisen fáj a hasam, és tegnap este a bal petefészkemnél hosszabb ideig erős szurkálást éreztem. Nem tudom ezt minek tulajdonítsam.
Te pontosan mikorra nem várod?
Görbéd van?
Nekem egyelőre ilyen, de nem hiszek neki, majd csak ha tesztelhetek és mutat valamit a teszt. [link]
2/19 anonim válasza:
Holnap már egy 10essel tesztelhetsz.Ha nem akarsz akkor a 14.dpon már nyugodtan!Sok sikert!
3/19 anonim válasza:
Szia.Én is ma vagyok a 11.dpo-n.Tünetem igazából csak annyi,hogy egyáltalán nem fájnak a melleim,pedig mensi előtt 1 héttel már nagyon fájtak.Tegnap fájdogált egy kicsit a hasam.De nem élem bele magam.
4/19 A kérdező kommentje:
szándékosan dpo-t írtam, nem nemvártat, mert 16 nap a luteálisom. így szerdára nem várom.
nem fogok előbb tesztelni, mert már így is kezdtem rápörögni: már csináltam két jóstesztet, mindkettő - :(
2010. máj. 14. 08:57
7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm. bár eddig a nem babás görbe is ilyen. majd akkor örülök ha késik és még mindig fönt lesz a hő.
2010. máj. 14. 09:18
8/19 anonim válasza:
Én holnapra nem várom ilyen a görbém.
Mensis érzésem van,ezen kívül a mellbimbóm körül kis pontszerű (valamik )jelentek meg.
9/19 anonim válasza:
Szia, én még csak a 8.dpo-n vagyok. Tünet? Állandóan álmos vagyok, de borzalmasan, folyton szurkál a hasam, fel vagyok puffadva, és kicsit nyűgös vagyok. Ja, a melleim nagyon fájnak!
10/19 anonim válasza:
9:18-asnak, szerintem babás vagy, szép a görbéd!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!