Már nagyon szeretnénk babát, de eddig nem jött össze. Clearblue teszt, ma van a nemvárt napja. Pozitív vagy negatív?
2017. ápr. 19. 09:51
11/25 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok. Ma veszek meg egy digitalisat. Elvileg azt vettem volna, de 2 gyogyszertárból egyikben sem volt. Tegnap párom azt hiszem Rossmannban vette.
2017. ápr. 19. 10:29
13/25 anonim válasza:
Ez a teszt akkor pozitiv, ha kereszt rajzolódik ki rajta.
nem elég egy függőleges vonal.
14/25 A kérdező kommentje:
A masodik képen (nem szetszedett állapotban) ott a vízszintes csík, függőlegesen kéne hogy legyen a teszt csík, halványan látom is élőben a kéket csíkocskát,de ez igy eleg gyenge. :(
2017. ápr. 19. 10:35
15/25 anonim válasza:
Te is tanultal belole talan, hogy ilyenkor teljesen felesleges tesztelni. Kb. vasarnap mar aktualis lesz.
16/25 anonim válasza:
Attól, hogy minden nap ellősz pár tesztet, nem leszel terhes. Nekem egy nem CB teszt még 3 nap késés után is negatív volt. Vártam pár napot, újrateszteltem CB-vel és az már erős pozitív lett.
Elhiszem, hogy nehéz, de türelem...
17/25 anonim válasza:
Én sem vagyok egy türelmes tipus, én titi használnék egy Facelle-t vagy X-Epilt. Dtukkolok neked!
19/25 anonim válasza:
Sosem kedveltem a clearbluet... A bal oldalon + jelnek kellene lennie, vagy csak egy csíknak?
Mert én látom halványan az a csíkot, de vízszintes csík nincs rajta. Kérdés, hogy kell-e rá.
X epil nekem is a kedvencem.
20/25 anonim válasza:
Kell ra. De rajta is van a tajekoztatojan, azert nem olyan bonyolult elolvasni es megjegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!