Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tamponos szex lyukas gumival,...

Tamponos szex lyukas gumival, terherbe eshettem?

Figyelt kérdés
A barátommal sexeltünk amikor megvolt a menszeszem. Bennem volt a tampon és még gumit is használtunk. De kilyukadt a gumi. :S A menszeszem megjött utánna normálisan.
2008. okt. 13. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Tamponnal szexelni?Úristen!
2008. okt. 13. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy normális! Annyi erőből már kukorica csövet is beszurhattal volna meg a barátodét is!
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem hinném, hogy terhes vagy. Pláne, hogy rendesen megjött, bár mensi alatt is lehet elenyésző esélye a teherbeesésnek egy véletlen peteérés miatt. De ez a tamponos szex miért jó? :) Már nem azért, de baromi kényelmetlen lehet, vagy akár fáj is, nem??
 4/14 A kérdező kommentje:
Először én is azt hittem h fájni fog, de amúgy ugyan olyan mint ha normálisan sexelnénk. Nincs benne sztem semmi durva...
2008. okt. 13. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem veszitek észre, hogy valaki csak szórakozik?!

Volt mostanában több ilyen "vicces" kérdés, egyszer engem is sikerült beszivatni.

Szerintem nem olyan vicces, remélem felcsúszott a tampon a torkodik, és egész nap hánytál mire kijött.

További jó szórakozást, gyerekek!

2008. okt. 13. 20:35
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Mi a szarnak használtok tampont szex közben? Úristen.

Úristen.

Úristen.

2008. okt. 13. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
csakhogy ez szerintem nem egészséges, hogy tamponnal szexel!A tampon amúgy nem védekezés a terhesség ellen...mensi alatt minimális az esélye a teherbeesésnek! Viszont következőleg inkább húzd ki a tampont, és tegyél magad alá törülközőt... tényleg nem egészséges!
2008. okt. 13. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
ésha teljesen bedugjátok a FASZÁT akkor hogy hogy nemment fel a tampon a méhedbe?
2008. okt. 13. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kamu........valaki unatkozik....:)
2008. okt. 13. 21:15
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Létezik egy tampon (én is használtam már) amit kifejezetten azokra a napokra fejlesztettek ki. Nem úgy kell elképzelni, mint a hagyományos tampont. Olyan mint egy kerek szivacs, amit felhelyezés után szinte nem is lehet érezni. Nincs kihúzószál sem, tehát semmiben nem zavarja az együttlétet. Lehet, hogy a kérdés írója is erre gondolt.
2008. okt. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!