Csapott már be titeket Vaterás ONE STEP 10-es érzékenységű tesztcsík? Nekem egyik nap pozitív, aztán mégsem, össze-vissza.
Figyelt kérdés
Ma reggel például negatív lett,de tegnap napközben meg pozitív.Közben görcsöl,szurkál a pocim.Remélem nem jön meg.Szombat-vasárnapra nem várom!2010. máj. 13. 13:02
1/2 anonim válasza:
Engem sajnos csapott már be teszt, bár nem vaterás. Délután halvány pozitív, reggel másnap semmi. Szerintem pár nap múlva már biztosabb lesz az eredmény, akkor tesztelj újra! Viszont amikor sikerült a baba, akkor egy olyan halvány teszt lett az első, ami alig látszott. És 2 órával a teszt elvégzése után jött ki. Kb. annyival voltam a nemvárt előtt, mint te, úgyhogy a pozitív teszt reményre ad okot. Drukkolok!
2/2 anonim válasza:
hát a délutáni ilyen hamar mensi előtt nem igazán mérvadó. A reggeli negatívnak higgy. Amugy nem rosszak a tesztek egy ilyennel teszteltem a nem várt napján és halvány pozi lett.
ime: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!