A ciklusom 45. napján tartok (átl.35 naposak). Még mindig nem jött meg. A tünetek utalhatnak babára?
Napok óta fel van puffadva a hasam, ami egyáltalán nem jellemző rám, fájnak, duzzadtak a melleim. Krémes fehér folyásom van, bugyin inkább ragacsos. A méhem fájdogál néha, kb azóta h meg kellett volna jönnie.
Nem feküdtünk rá teljesen a babaprojektre, megszakítással védekezünk, de örülnénk ha összejönne a babó. Szerintetek is gyanús?
Az az igazság, hogy nem merek. Tavaly előfordult, hogy 53. napra jött meg. Akkor eléggé beleéltem magam, de valahol belül éreztem, hogy nem baba lesz. Negatívat teszteltem, nődoki is megerősítette, s a vizsgálat után 4 nappal meg is jött.
Bár akkor nem is volt ennyi kifejezetten koraterhes tünetem. Lehet, hogy most is csak bemagyarázom :(
Egyszerubb, ha tesztet csinalsz, mintha beleeled magad es egyszercsak megjon. Nem?
Ha pozitiv, legalabb orulhetsz es nem maradsz bizonytalansagban.
Ha negativ, legalabb nem lesz meg rosszabb amikor mondjuk 5 nap mulva megjon, mert tudod hogy meg fog.
Sosem ertettem amikor valaki "fel" a negativ teszttol...mert az jobb, ha egyszercsak megjon? A csalodas ugyanolyan rossz igy is, ugy is. Ha meg baba van, legalabb a tesztnol kiderul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!