Kinek hány évesen jött az első baba illetve meddig kellet próbálkozni míg összejött?
7 hónapban sikerült. (2.clpstis kúra lett sikeres)
Elmaradt a menzeszem es nekem elég korán jelentkezett a hányás , de aztán 6 hetesen elmaradt es 9-13 hetig ujra volt kisebb nagyobb szünetekkel! Mas tunetem nem volt talán h gyonyoru lett a borom es 3x akkora cicim. Maskor a borom pattanásos ha megjön vagy olyat eszek.
26, nem próbálkoztunk, az első alkalommal meggondolatlanok voltunk.
Tünet annyi volt hogy nem jött meg
26 evesen
Menszesz elott 1 hettel minden reggel hanyingerem volt es delutanokent vizelet inger
22 évesen lettem terhes fél év próbálkozás után.
Normál terhes tünetek vannak egyelőre, hányinger, hányás, szédülés, fáradékonyság, ilyesmik.
27 évesen, 7 év próbálkozás után. Tünetek émelygés, fáradékonyság 10. hétig. Azóta kutya bajom :)
24hkm
23 évesen. De hogy melyik hónapot számolhatnám próbálkozosnak meg hányat olyannak amikor nem volt itthon abban a bizonyos időben nem tudom.(kamionos a párom)
Az biztos hogy 1év telt el attól hogy elkezdtünk próbálkozni, 2x 1-1 hétre voltam kint vele a nagyobb esély miatt, mind a 2x összejött de az első 7hetesen elment. Szóval mondhatni amikor időben tudtunk együtt lenni akkor egyből jött.
Tüneteim már menszesz előtt 1héttel mellfeszülés, mindjárt megjön érzés, és szagérzékenység. Ez elmúlt 5-6 hetesen. Helyette jöt a hányinger a 17.hétig.
Első 30 évesen, pont egy év próbálkozás.
Második 32 évesen, elsőre összejött.
Harmadik, ez az első hónap hogy próbálkozunk, kíváncsi leszek...
Tünetek ugyanazok, ólmos fáradtság, kávéundor (amúgy imádom), émelygés szerencsére nem hánytam, ugyanakkor farkasétvágy, minden szag erősebb volt a 2-nál még szegény kislányom illata is zavart esküszöm. De ezek már a teszt után. Elsőre az a meg akar jönni de mégse jön érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!