Menstruáció alatt szexeltünk, de kiszakadt a gumi. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk gyereket.
Pénteken jött meg amúgy
2017. ápr. 9. 20:28
1/9 anonim válasza:
semmit se, higyjetek el hogy nem lesz baba s tuti nem lesz.
2/9 anonim válasza:
A vérzés időtartama alatt nincs peteérés,tehát nem lehet teherbe esni.
puszi :)
3/9 anonim válasza:
A vérzés alatt (és bármikor) lehet peteérés. Ugyan kicsi az esély, mert a normális a kb. 28 naponkénti, de tilos kizárni a lehetőségét, mert akkor maradsz csak hoppon, ha te vagy a kivétel. Üdv: egy védőnő lánya.
4/9 anonim válasza:
Esemény utáni. Én a menzim 3. Napján történő aktusból lettem Terhes. Most van egy 3,5 hónapos kislányom.
5/9 anonim válasza:
Ohh,..bocsánat Dr.Védőnő lánya.Az esély mekkora is lehet? 10.000.000-ból 1.
6/9 anonim válasza:
Ima. Mert az esemény utánit valószínűleg nem fogják felírni, mert kicsi az esély a terhességre, és így több kárt okozna, mint hasznot.
Rossz hír viszont: igen, ettől még lehetsz terhes.
7/9 anonim válasza:
Nagyon keves az eselye. De nem tudom ti hogy csinaljatok ez a sok kiszakadt gumi itt,meg fog.gatlo melletti teherbeesesek. Itt mar mindenki vedekezes mellett esett/esik teherbe. Nalunk sose szakadt el egy gumi se 5ev alatt. Erdekes mi? De ne aggodj,ettol meg nem leszel terhes szerintem.
8/9 anonim válasza:
Mensturáció alatt is lehetsz terhes, csak az esély kevesebb, de gondolom egy esetleges terhességnél nem vígasztalna.
Szerintem minél előbb dokihoz kéne menni aztán elmondja mi legyen.
9/9 anonim válasza:
Szia! Tudom nem nyugtat, sőt...én pontosan így lettem terhes és pontosan így gondolkodtam én is, hogy menzesz alatt nem lehetek terhes! Férjem külföldön dolgozik szóval csak akkor lehettem az a mensim 4. Napján! Ma voltam dokinal 6 hetes vagyok! Én a helyedbe elmennék dokihoz és elmondanám mi történt! Jobban szeretik az őszinteséget mint az abortuszt hidd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!