Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem Szept.9-én kellett...

Nekem Szept.9-én kellett volna megjönnie és még nem jött meg. 11.-én a medilab teszt nagyon halvány pozitív. Ma reggel amit csináltam, szintén medilab az is nagyon nagyon halvány. Terhes lehetek attól?

Figyelt kérdés
Most akkor mi van? Terhes vagyok? De akkor miért ilyen halvány? Már 2 vetélésen túl vagyok. Lehet, hogy ez a baba is elmegy?
2008. okt. 13. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.
2008. okt. 13. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem csinálj egy újabb tesztet! A medilab tesztről newm sok jót hallottam. sajnos képes téves pozitívat mutatni. vegyél egy másik tesztet és irány a doki.
2008. okt. 13. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:

a halvány csík is pozitív és ha ennyi ideje késik, akkor biztos van ott valaki:-) nekem is halvány volt a csík a tesztemen (Gabriel), és most 30 hetes vok:-)

sok sikert!

2008. okt. 13. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!