Március 27-én volt elvileg peteérésem. Viszont ma csináltam este egy 15os Lh-t és szemmel látható második csík van. Ezt lehet venni jósló terhességi tesztnek esetleg? Tüneteim is vannak, magasabb hő, szédülés, derék fájás és alhasi fájdalom.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 21:52
11/24 anonim válasza:
Lehetséges hogy a beágyazódást érzed már :) drukkolok!
12/24 anonim válasza:
Ha erősödik az lh teszt jó esély van babára
13/24 anonim válasza:
Ja és az lh tesztet reggeli elsőből csináld ha jostesztelsz
14/24 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy lesz, de csak hétvégén. Köszönöm szépen az infókat és a drukkot. :) írok majd a fejleményekről.
2017. ápr. 6. 09:41
15/24 anonim válasza:
Csutortok van, ha hetvegere vagy het elejere varod, meg semmit nem jelent a magas ho sem ilyenkor mert addig meg leeshet barmelyik reggel! Ne porgesd be magad ennyire mert annal rosszabb csalodni..... Vard meg a hetveget es tesztelj akkor egy tizessel.
16/24 anonim válasza:
Nekem is szokott magas lenni a hom...menzi elott,aztan hirtelen leesik,es folyik mint a niagara.
17/24 anonim válasza:
A menstruacioig novekszik a ho es egyszercsak leesik, akkor altalaban 24-48 oran belul megindul a verzes. Ezert nen mervado a ho napokkal (!) nemvart elott.
18/24 A kérdező kommentje:
A magasabb hőn kívül egyéb tüneteim is vannak, amik utalhatnak terhességre. Eddig a menstruációm előtt sosem tapasztaltam magasabb hőt. Utána olvastam és utalhat terhességre az emelkedett hőmérséklet, szédülés stb. De nyílván akkor tudok többet én is ha teszteltem és /vagy elmarad a menstruáció. Addig csak bizakodok, hogy esetleg ezek a jelek nem véletlenül vannak!
2017. ápr. 6. 17:38
19/24 anonim válasza:
Menstruacio elott MINDENKI hoje felemelkedik. Alap.
Verzes elott 1-2 nappal (legkesobb) esik le.
A premens es koraterhes tunetek pedig megegyeznek.
Sajnos nem jelent biztosat amiket leirtal, en eleg sokszor ereztemezeket sikertelen honapokban is. De attol meg lehetsz terhes, csak ne vedd tutira.
20/24 anonim válasza:
A terhestuneteket a hcg okozza. Ha a teszted negativ, nincs ertekelheto hcg. Ha nincs hcg, nem okozhat terhestunetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!