Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 27-én volt elvileg...

Március 27-én volt elvileg peteérésem. Viszont ma csináltam este egy 15os Lh-t és szemmel látható második csík van. Ezt lehet venni jósló terhességi tesztnek esetleg? Tüneteim is vannak, magasabb hő, szédülés, derék fájás és alhasi fájdalom.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 21:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy a beágyazódást érzed már :) drukkolok!
2017. ápr. 6. 09:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha erősödik az lh teszt jó esély van babára
2017. ápr. 6. 09:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja és az lh tesztet reggeli elsőből csináld ha jostesztelsz
2017. ápr. 6. 09:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy lesz, de csak hétvégén. Köszönöm szépen az infókat és a drukkot. :) írok majd a fejleményekről.
2017. ápr. 6. 09:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Csutortok van, ha hetvegere vagy het elejere varod, meg semmit nem jelent a magas ho sem ilyenkor mert addig meg leeshet barmelyik reggel! Ne porgesd be magad ennyire mert annal rosszabb csalodni..... Vard meg a hetveget es tesztelj akkor egy tizessel.
2017. ápr. 6. 09:45
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is szokott magas lenni a hom...menzi elott,aztan hirtelen leesik,es folyik mint a niagara.
2017. ápr. 6. 12:30
 17/24 anonim ***** válasza:
A menstruacioig novekszik a ho es egyszercsak leesik, akkor altalaban 24-48 oran belul megindul a verzes. Ezert nen mervado a ho napokkal (!) nemvart elott.
2017. ápr. 6. 12:35
 18/24 A kérdező kommentje:
A magasabb hőn kívül egyéb tüneteim is vannak, amik utalhatnak terhességre. Eddig a menstruációm előtt sosem tapasztaltam magasabb hőt. Utána olvastam és utalhat terhességre az emelkedett hőmérséklet, szédülés stb. De nyílván akkor tudok többet én is ha teszteltem és /vagy elmarad a menstruáció. Addig csak bizakodok, hogy esetleg ezek a jelek nem véletlenül vannak!
2017. ápr. 6. 17:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Menstruacio elott MINDENKI hoje felemelkedik. Alap.

Verzes elott 1-2 nappal (legkesobb) esik le.

A premens es koraterhes tunetek pedig megegyeznek.

Sajnos nem jelent biztosat amiket leirtal, en eleg sokszor ereztemezeket sikertelen honapokban is. De attol meg lehetsz terhes, csak ne vedd tutira.

2017. ápr. 6. 17:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A terhestuneteket a hcg okozza. Ha a teszted negativ, nincs ertekelheto hcg. Ha nincs hcg, nem okozhat terhestunetet.
2017. ápr. 6. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!