Mit lehet tudni az orálról?
Figyelt kérdés
Szóval a párommal oráloztunk és csókolóztunk és utána ő is kényeztetett engem.
Nem latom eselyet de lehetséges a teherbeeség ?
Nem ment el a számban csak egy kicsit csináltam neki aztán csókolóztunk és ő is kényeztetett .
Remélem lehetetlen mint ahogy en gondolom .
Normális válaszokat előre is köszönöm 19/L
2017. ápr. 2. 19:25
1/9 RRR válasza:
nem ,így nem
de szerintem olvass sokat a neten szex,fogamzás,terhességgátlás témakörben,mert semmit se tudsz!
2/9 anonim válasza:
Nem bántásból,de 19 évesen,azért illene már tudni néhány alapvető dolgot,pláne ha már csinálod.
3/9 anonim válasza:
Már hogy ne lehetnél terhes.
Nagyon kicsi az esélye, de ha a szádból a szájába került, majd az a vaginádba, akkor igenis lehetsz terhes.
De ennek kevesebb mint 1% az esélye!
4/9 anonim válasza:
Nem új keletű dolog. Már az ókori Rómában is csinálták.
5/9 anonim válasza:
19 evesen hogy lehetsz ilyen buta?!
6/9 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes. Minden esetre nézz utána, hogyan történik a megtermékenyítés, hogy legközelebb ne legyenek kétségeid. Inkább 19 évesen legyél túl óvatos, mint 14 évesen felelőtlen szex után terhes, mint ahogy mostanában elég sokan....Szerintem
7/9 Norman Bates válasza:
Ez egy eleg gyengere sikerult Bait poszt .... :/
8/9 anonim válasza:
Szégyen hogy 19 évesen nincs annyi eszed és háttér tudásod hogy készül a gyerek
9/9 anonim válasza:
attól függ,hogy az " ő is kényeztetett " alatt mit értesz..
Ha nem történt behatolás,akkor viszont nem is értem hogy mégis hogy képzelted a teherbe esést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!