Ovuláció után egy napig krémes folyás jelenthet teherbeesést?
Figyelt kérdés
Peteérésem 3 napig tartott, közvetlenül utána pedig egy napig fehér krémes folyásom volt, nem sok, de ilyenem nem nagyon szokott lenn, legalábbis nem ekörül.
Azért kérdezem, mert előtte egy héttel együtt voltam egy férfival.
Lehetek terhes, ez a folyás csak ezt jelenti, vagy lehet "simán" a peteérésem után egy átlagos átment?
2017. ápr. 1. 19:28
1/10 anonim válasza:
-.-
Hú,de fárasztó már ez! Na,lapozok is!
2/10 anonim válasza:
Tessek mar megtanulni, ez a folyasos tema semmit nem jelent! Foleg egyetlen nap, ovu utan, basszus meg be sem agyazodhatott..
4/10 A kérdező kommentje:
Már-már furcsa lenne, ha kapnék egy értelmes választ.
2017. ápr. 1. 21:29
5/10 anonim válasza:
Az volt a kérdésed, hogy a krémes folyás jelenthet e terhességet. Erre a nem miért nem értelmes válasz? Tudom, azt szeretnéd olvasni, hogy igen, de nem, sajnos nem.
6/10 A kérdező kommentje:
Érteni értem, és köszönöm a válaszod, de gondoltam azért kifejti majd az, aki ír, hogy miért nem vagy miért igen. Merthogy én nem értek hozzá. Ezért tettem fel a kérdést.
És nem, nem akarok terhes lenni. Örülök a nemnek, de ennél egy kicsit több magyarázatra vártam.
2017. ápr. 1. 21:42
7/10 anonim válasza:
Jó. A peteeres nem tart 3 napig. A másik dolog, hogy utána egy nappal meg semmiféle terhességi tünet nem lehet. Valószínűleg, a peteérésed miatt volt, ekkor szokott erősebb folyása lenni a nőknek
8/10 A kérdező kommentje:
Na köszönöm, most már értem! Elég sokáig aggódtam ez miatt, akkor felesleges volt. Ment a zöld kéz.
2017. ápr. 1. 21:51
9/10 anonim válasza:
a peteérés egy folyamat ami nem hogy 3 napig de sokkal tovább tart konkrétan a mensi első napjától. A pete a tüszőben érik amikor a tüsző eléri a 21 mm kb akkor megreped és hopp máris ovulációról beszélünk amiből az következik hogy a petesejt kiszabadult a tüszőből ez bizony hormonváltozásokat hoz magával sárgatest képződés ösztrogén változás kicsit visszaesik aztán megint megnő és mensi előtt megint leesik....ha teherbeesel...akkor ezek a hormonok még inkább dolgoznak...de biztos nem az ovuláció után egy nappal van látható jele ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!