Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a krémes folyás?

Milyen a krémes folyás?

Figyelt kérdés
Elnézést az intim kérdésért. Sokan írjátok, hogy krémes állagú a folyásotok. Az ugyanúgy átnedvesíti a fehérneműt, mint a vizes? Vagy ha ilyen, akkor teljesen száraz marad a bugyi? Nem tudom megállapítani, amit tapasztalok az milyen, mert fehér ragacsosabb, de alatta kicsit elnedvesedik a fehérnemű. Köszönöm a segítő válaszokat és bocsi az undi témáért, de ez tényleg olyan, amit mástól nem merek megkérdezni, mert ciki lenne.
2017. márc. 31. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ettől is nedves lesz a bugyi. Állagra testápolós, fehéres szinű máshogy nem tudom leirni. A wc papiron törlés után nagyobb mennyiségben is lehet mintha kis testápoló lenne kinyomva rá.
2017. márc. 31. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nyomtam egy zöld kezet, mert észrevettem, hogy valaki lepontozott. Nekem nagyon bíztató amit írtál, mert akkor lehet hogy nekem most ilyen. Örülnék neki, mert olvasom, hogy sokan krémes folyást tapasztaltak, amikor sikerült a baba.
2017. márc. 31. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Az a krém nem gondolod hogy a több napos visszafolyt cucc is lehet? :D
2017. ápr. 1. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, ondóra? Nem hinném, mert a héten nem tudtunk együtt lenni. De köszönöm a választ. :)
2017. ápr. 1. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd csak, 45%-os szeret lepontozgatni...

Remélem sikerül a baba :) Hozzáteszem én is figyelgettem mindig, örültem neki, aztán amikor sikerült a baba abszolút semmilyen folyás nem volt, egyáltalán, szokatlan is volt..

2017. ápr. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!