A nemvárt napján teljesen negatív teszt. Mondhatok le erről a hónapról?
Ma vagy holnapra nem várom, a ciklusaim váltakoztak az utóbbi hónapokban 30-32 nap között. Ma reggel teljesen negatívat teszteltem, ennél negatívabb nincs is... :( Az ovut az applikáció márc. 18-ra tette, de a folyás csak 22.-e körül jelentkezett. Lehet hogy később volt az ovum és mégis összejöhetett a baba, később foganva? Egész hónapban kb kétnaponta voltunk együtt. Mensis tüneteim nincsenek, de nem mindig szoktak lenni.
Hasonlóakról várok tapasztalatot, akár pozitív, akár negatív...
Se az applikáció, se a folyás nem ad választ arra, mikor volt a repedés. Házi körülmények között egyedül ébredési hő méréssel állapítható meg nagy biztonsággal napra pontosan. Szóval lehet, hogy a vártnál később volt ovu. Illetve az sem 100%, hogy a nemvárt napján már pozitív a teszt. A kisfiammal 15. Dpo-n nagyon halvány pozitív lett csak, de én tudtam hőből biztosan a repedés idejét.
Amíg nem jön meg, van remény, kétnaponta tesztelj újra.
Nekem ilyenkor meg is jött végül (szintén 32 napos ciklusaim vannak) A kisfiamnál nem várt napján közepes erős pozi volt a teszt ( ő egy héttel volt kisebb mint a mensi alapján)
Most nagyon halvány, időn túli tesztem volt nem várt reggelén, 2 na múlva már időn belül...most vagyok 10 hetes és úgy néz ki 1,5 héttel tuti később fogant mint kellet volna mensi alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!