A nem várt szerdán jött.3napig tartott. Az előző menzim 2 napig tartott aztán barnáztam. Lehet baba?
Figyelt kérdés
A 2 menzi között 5nap lehetett, hogy nem fájt semmim. Azóta is fáj a mellem most nem olyan nagyon, a derekem leszakad, olyan megjön érzésem van ,fáj a hasamalja mint mikor megjön fel vagyok fúvódva.Teszteljek? Lehet baba?A menzim most 1 nappal hamarabb jött.az előző menzikor ali véreztem szinte semmit, most volt 1,5 napig, de aztán szinte semmi pecsételő inkább.2008. okt. 13. 09:08
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és fehées sárgás folyásom is van nem kevés!!!
2008. okt. 13. 09:18
2/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp csinálj tesztet, máskülönben csak találgatni lehet.
Amúgy többször hallani olyan eseteket, mikor terhesség első részében van mensi, vagy legalábbis vmi olyasmi, mintha az lenne.
Ha másképp érzed magam, mint általában a ciklus egyes szakaszaiban, akkor főleg gyanakodhatsz. Csinálj tesztet!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ja és szúrkálódást érzek a méhemnél is!!!!!!
2008. okt. 13. 09:40
4/6 anonim válasza:
Szerintem tesztelj! Én is barnáztam az utolsó mensim helyett (okt. 4-8), ma reggel teszteltem: pozitív lett !!!! :-))) Az előző mensim is csak 3 napig volt meg!!! Nem tudom, hány hetes vagyok - így nehéz megmondani... a héten megyek laborba, jövő héten meg doki!!!! Reggel csinálj tesztet!!! Szorítok!!! Írd meg, hogy mi volt! (nekem is mellfeszülés, változó hangulat, érzékenység ...amúgy tök jól vagyok)
5/6 anonim válasza:
Gratulálok a második válaszolónak! (12 hetes, első válaszoló)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Tegnap teszteltem, de sajna -!!!
A mellem ma reggelre azt hittem leszakad úgy fájt, és most is megjön érzésem van! Mikor teszteljek?
2008. okt. 14. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!