A kimaradt mensi előtt volt valakinek valamilyen tünete,
ami tuti babára utalt?
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 19:48
1/8 anonim válasza:
Tuti babara utalo tunet ilyen koran nincs.A koraterhes tunetek ugyanis a mellfeszules, hasszurka, pattanas LEHETNEK, de ezek premens tunetek is. Mindennap meg van ez vitatva itt :) Persze van aki emelyeg de az 99% szuggeralas, mert a hormon (ami okozza a tuneteket) kimaradt verzes elott meg nincs olyan magasan a szervezetben.
2017. márc. 29. 19:58
2/8 anonim válasza:
Utólag tűnt fel, hogy még korábban a menzeszemet megelőzően 1-másfél héttel fájt a mellem, innen tudtam, hogy akkor 1-másfél hét múlva meg fog jönni és amikor megjött, akkor ez a mellfájdalom elmúlt, viszont amikor terhes voltam, akkor ez a mellfájdalom nem a menzeszemet megelőzően jött elő, hanem akkor, amikor esedékes lett volna a menzeszem, de ugye nem jött meg, akkor jött elő és sokkal intenzívebb volt és nagyon érzékenyek is lettek, ami korábban nem volt jellemző. De mondom, ez utána tűnt fel, hogy ez a mellfájdalom elmaradt előtte 1-másfél héttel.:) De egyébként az első tünet tényleg a menzesz elmaradása volt.
2017. márc. 29. 20:12
3/8 anonim válasza:
Max utólag lehet ráfogni, akkor nem "tuti". Nekem feszült a mellem. Ha megjön általában nem feszül, de néha megesik, szóval kiindulni mégsem tudtam ebből. Illetve nemvárt napján reggel nem ment a hasam, mint mindig. Emiatt már bizakodtam. De ilyen erővel is lehetett volna 1-2 nap késés is.
2017. márc. 29. 21:24
4/8 anonim válasza:
Szerintem sincs "tuti", olyan viszont lehet, ami Rád nem jellemző egy sima ciklusban, ezért feltűnik. A második terhességemkor mensi előtt egy héttel görcsölgetni kezdtem - mensi előtt nekem sose volt ilyen (beágyazódás?). Plusz időnként összejött a savam, ami szintén szokatlan nálam. Így amikor a harmadik babánál ugyanezek a tünetek jöttek, akkor már sejtettem, hogy siker lesz... :-)
2017. márc. 29. 23:30
5/8 anonim válasza:
4, ez sem biztositek. Egyreszt azert, mert amikor mi elkezdtunk probalkozni, minden honapban eszleltem valamit amit addig meg nem...kozben meg akkor lettem terhes, amelyik honapban minden ugyanolyan volt, mint amikor megjon.
Raadasul ezt ketnaponta irja is valaki :) Hogy vajon most sikerulhetett-e a baba, mert eddig sose szurt a bal oldala / fajt a melle oldalt / lett pattanasos, csakis most...de altalaban nem baba, a kerdezok kesobb irjak is hogy sajna megjott. Szoval aki tudatosan tervezi a teherbeesest, ezerszer jobban figyel a testere, mint azelott, es az is feltunik amit amugy sosem vett volna eszre.
Masik: Barkinek, barmikor lehet eltero ciklusa.
1.
2017. márc. 30. 08:28
6/8 anonim válasza:
1;5# Egyetértek. Ezért használtam fent a LEHET szót.
2017. márc. 30. 14:33
7/8 anonim válasza:
A Kisfiammal mensi előtt egy héttel idegbomba voltam, a férjemnek minden kis hülyeség miatt neki estem (előtte nem veszekedtünk soha)és elsírtam magam a fókuszon. (a feliraton)
Most szintén egy héttel előbb kezdődött , sírtam a 46. szomszédunk halálán úgy mintha az anyám lett volna, 2 napig éjjel nappal :) 3 nappal mensi előtt pedig savanyú uborkát kellett vennem és májkrémmel, majonézzel ettem, ez okozott egy kis gyanút, mert mindegyiket utálom de korainak találtam így elhessegettem a dolgot.
Tudom furcsák ilyen hamar a tünetek. engem is megleptek de komolyan így volt.....ez mellett persze feszült a mellem fájdogált az alhasam , fáradtság de ez minden mensi előtt megvolt.
2017. márc. 30. 14:39
8/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki utólag jön rá, hogy az, amit az aktuálisan kimaradt mensi előtt érzett, azt már babára utaló jelnek lehetett venni. Ha nagyon akarja az ember lánya, bármilyen tünetet képes produkálni, amire rá lehet fogni és bele lehet magyarázni, hogy terhességi tünet, pedig szó nincs róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!