Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Most pèldául ha novemberben lefeküdtem a barátommal 6 nappal azután hogy elmult a mensim, ès alacsony terhessègi esèllyel, de viszont decemberben meg megjött a menszeszem ès csak rá egy honapra kèsett, ès nem olyan volt mint szokott akkor lehetek terhes? Vagy akkor ha novemberben összejött volna akkor decemberben már nem kellett volna hogy megjöjjön? Vagy ilyenkor hogyan van?
2017. márc. 28. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogyha novemberben teherbe estél volna, akkor már annak látható nyomai lennének.
2017. márc. 28. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Megszámoltam ès most lennèk 18 hetes. Az már látszik? Ha igen mennyire?
2017. márc. 28. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Ha novemberben összejött volna, és decemberben megjön a havid, akkor az egyértelmű, hogy nincs baba, esetleg spontán vetélésed volt.

És ha már a 18.hétben járnál egyértelmű jelei lennének. Akkorra már a pocak is elkezd kerekedni, amit könnyen észre lehet venni. Kivéve, ha alapból van rajtad felesleg.

És akkor ott van a sűrűbb vizelési inger, esetleg hányinger, émelygés (nem mindenkinél), kívánósság, stb.

Csinálj tesztet, ha ennyire bizonytalan vagy. De szerintem kizárhatod a babát.

2017. márc. 28. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Március vége van! November óta eltelt 4 hónap; vagyis ha 4x megjött a havid, akkor tuti nem lehetsz terhes. Egyébként meg, feltételezhetően az első kimaradt után rohantál volna tesztet venni, nem??? és nem most fogalmazódna meg a kérdés... Létezik olyan, hogy az első havi még megjön a teherbe esés után, és nem olyan erős, mint szokott lenni, de az után következők a hcg hormon emelkedése miatt már tuti nem fog megjönni.
2017. márc. 29. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!