Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ti mivel próbálkoztato...

Lányok! Ti mivel próbálkoztatok, hogy babások legyetek? Mivel sikerül? És mennyi időre?

Figyelt kérdés
Mi eddig fél éve de még semmi.Jól esne pár tanács :) Köszönöm előre is!

2017. márc. 26. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Vetélésem után fél év múlva sikerült újra. A párommal szedtünk méhpempőt, én szedtem mellette folsavat is, időnként pedig magzatvédő vitamint is, heti 1-2 alkalommal. Sok sikert kívánok! :-) 19 hkm
2017. márc. 27. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Nekem az első babám rögtön az első hónapban sikerült, 2 naponta voltunk együtt a férjemmel, más praktikát nem vetettünk be. Második babám a második hónapban jött össze, akkor is 2 naponta voltunk együtt. Itt már ovuteszteltem, de csak kíváncsiságból. Harmadik gyerkőc a negyedik hónapban sikerült csak, addigra már kissé rá is görcsöltem. Olyan hosszúnak tűnt akkor az a 3 sikertelen ciklus. 4. ciklusban elkezdtem palástfűteát inni és akkor minden nap együtt voltunk a férjemmel, meg is lett a gyümölcse.
2017. márc. 27. 14:02
 13/21 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok lányok :) Köszönöm!Nehéz időszak ez annyiban,hogy az ember sokat csalódik mire sikerül,de megéri várni erre a csodára.
2017. márc. 27. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Mi még csak egy hònapja pròbálkozunk :) Hiába döntöttem el h nem fogok rástresszelni..nem lehet :D Minden nap erröl olvasok..agyalok..párom nem akar ,,tervezett,,szexet..szòval nem mondhatom h MOST VAN PETEÉRÈSEM.Ugy h valahogy rá kell csalnom a dologra ;) Ugy tervezem h peteèrés előtt egy nappal meg utána is :D Azt majd látjuk..SOK SIKERT NEKTEK IS!!Majd ird meg mikor sikerül :)
2017. márc. 28. 09:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszönöm,mindenképpen megírom amikor sikerül:) És üdv.a klubban:D Én is nagyon drukkolok nektek :)) Valóban nehéz nem rágörcsölni,én minden hónapban igyekszem "erőt venni magamon" emiatt,de állandóan rá gondolok,már szinte érzem őt. Mi elkezdtük a napokban a kivizsgálásokat,először a páromnak kell,ma voltunk dokinál vele,most 5 nap önmegtartóztatás vár ránk,aztán megtudjuk,hogy rendben van-e.Sokan egy év után mennek de mi úgy döntöttünk nem várunk vele,hátha éppen egy kis hiba miatt nem jön,amin ha hamarabb segítünk,hamarabb is örülhetünk a csöppségnek. :)
2017. márc. 28. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:

- hormonsor, a pajzsmirigyem pcos, IR es tovabbra is fennallo barnazassal indilu verzes miatt

- aviva torna (hormontorna), hogy a ciklusom rendszeres legyen, es ne legyenekujabb cisztaim

- etrendvaltas mar korabbana cisztak es az IR miatt

- csaladallitas az esetleges lelki okok kiszuresere

1. honapban sikerult igy.

2017. ápr. 1. 15:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, es ittam a palastfu teat is asszem a 12. hetig.
2017. ápr. 1. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Semmi extra nem volt.dm magzatvedot szedtem,együtt voltunk mikor jol esett(semmit nem mertem,semmit nem számoltam,nem agyaltam) és a harmadik hónapban sikerült :) pedig már vettünk a férjemnek is férfi vitamint de már nem volt szükség rá :D
2017. ápr. 2. 20:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Már egy éve , és nem sikerült még :( ez a negyedik Clostys hónapom.. A vérképem jó, de az ovu teszt soha nem mutat peteérést. Szerintetek?
2017. ápr. 2. 20:05
 20/21 dolcee válasza:
Nekem 13.ik nalona teszt pozitivat mutatott. Rá 2.napjára erős görcsök barnázás. Hőm leesett. Es harmadnapra mar negativat mutatott a teszt. 😞😞
2017. ápr. 2. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!