Na az van h a várható menstruációm előtt egy nappal volt vmi "esemény" és nem emlékszem h konkrét szex volt-e! Kell aggódjak?
2 héttel az eset után tesztelj, de szerintem nincs ok az aggodalomra, mert ha mensi előtt történt, akkor már nagyon minimális az esély a terheségre.
Valósínűbb, hogy az idegeskedés miatt késik.
Ha rendszeres lenne a ciklusod, akkor lehetne mondani, hogy minimális az esély,
de mivel állításod szerint még véletlenül se az, ezért aggódhatsz.
Menstruáció előtt ~2 héttel a legnagyobb az esély.
Nem ártana egy orvost is felkeresni. Az sincs kizárva, hogy bedrogoztak (tudod, vannak azok a randidrogok).
Azt sem tudhatod, hogy kivel voltál együtt (ha voltál) és abban sem, hogy csak egy fiúval. Ebben az esetben még valami jó kis nyavalyát is összeszedhettél.
Most már késő, de igazából orvoshoz fordulnod rögtön akkor kellett volna, amikor magadhoz tértél a kábulatból. Egyrészt akkor még megállapíthatták volna, hogy történt-e behatolás, drog a vérből kimutatható lehetett volna és remélhetőleg belefértél volna a 72 órás esemény utánihoz az időbe.
Nem biztos, hogy a terhességtől itt legjobban tartanod...
Na sziasztok vettem egy tesztet ami negatív lett de azért abban még nem vagyok biztos h nem lennék terhes (elég korán csináltam tesztet de nem bírtam tovább). Meg fogom beszélni anyummal és elmegyek egy nőgyógyászhoz. Ő majd biztosabbat is tud mondani. Ill. az is aggaszt ha nem vagyok terhes akkor miért nem jön meg?
Csávóról csak annyit h nem ismerem és csak ha nagyon biztosan tudnám csak akkor szólnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!