Abortusz után minden oké lenne?
Figyelt kérdés
Én nem készülök ilyesmire, azt előre leszögezem, más szempontból tettem fel a kérdést.
Itt többször olvastam, hogy nem tesz egy abortusz semmit, utána is lehet próbálkozni, és teljesen veszélytelen.
De nekem van közeli ismerősöm, akinek több abortusza volt (korából kifolyólag leginkább), és utána már hiába próbálkoztak, nem lehet neki gyereke. Ez ennyire egyedi eset lenne? Voltak már ilyen kérdések, és szinte egybehangzó vélemény volt, hogy nulla a kockázat.
2017. márc. 23. 17:33
11/11 anonim válasza:
Családunkban 3 rokonnál abortusz utáni meddőség, 2 rokonnál pedig lepénytapadási rendellenességek (méhszájközelben),minden valószínűség szerint abortusz miatt. Igen, vannak sokan, akiknél nem lesz semmiféle szövődmény, de a kockázat szerintem nagy, mint nálunk is látható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!