Meg vagyok ijedve! Hihetetlen módú puffadás, babóca várási jelként?
Figyelt kérdés
eszméletlen módon fel vagyok puffadva de.. semmiylen faja nem jön ki se nem böfizek se nem tudok szellenteni. és hatalmas a hasam.. pedig ma is alig ettem :( mondja valaki h volt már igy és ez "megszokott". mensiig 5 nap
nagyon feszít meg
2010. máj. 11. 19:08
1/2 anonim válasza:
Lehet jele a terhességnek de önmagában szerintem ha más nincs,nem ad okot a félelemre.Vegyél be egy buscopant vagy espumisant, vagy igyál szénsavas ásványvizet. Lehet csak valami olyat ettél,ami nem tetszik a pocidnak.
2/2 A kérdező kommentje:
egész nap kekszet rágcsáltam étkekszet.. 2 napja van ez tegnap azt hittem a kajától.. de csak nem. illetve ezez pont iolyan mintha magamnba tölötem volna 2 liternyi szénsavas vizet..
2010. máj. 11. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!