Megnéznétek? 10. Dpo-n vagyok. Lehet képen nem annyira látszik és nem kérek olyan kommenteket, hogy korai. Tudom, de nem bírtam ki.
2017. márc. 22. 15:39
11/18 anonim válasza:
10-es.Nem tudom nekem milyen lett volna a 10dpon mert a 13.on csináltam az első és egyetlen tesztem.Lehet hihetetlen de vannak akik nem tesztelnek naponta.Hogy az előző vàlaszomat miért kellett lepontozni nem tudom.Csak leírtam velem hogy volt.
12/18 anonim válasza:
Csak kíváncsiság: miért pontozódik le egy gratulációt?? Tényleg érdekel a lélektana!
13/18 anonim válasza:
Megint egy értelmetlen kérdés. Két csíkot nem tudsz értelmezni?? Vagy arra mész, hogy vadidegenek gratuláljanak??
14/18 anonim válasza:
12# itt most tévedsz.:) 11dpon teszteltem masodiknál(!) es semmi ,10es teszt volt. Aztan NAGYON halvany lett 14.dpon annyira h negativnak konyveltem inkább el... szval az TUTI nem lett volna 10dpon pozi. Mindket gyerek clostival lett igy tudom pontosan a peteeresem időpontját!:)
15/18 anonim válasza:
Am nemtudod mi bajod azzal akinek keses utan lett pozi egyertelmuen. UFO-nak szamitok gondolom mert itt gykn minden valaszolo kb mar 9-11dpon pozit tesztelt. Bocsi!:/
16/18 anonim válasza:
Nem vagy ufo :) En is megvartam a kesest :)
17/18 anonim válasza:
10 dpo ide vagy oda ez akkoris pozitiv,és bizonyàra ezt a kèrdezö is jol làtja csak szerett volna 1 kis megerösitést.Gratulàlok😁
18/18 anonim válasza:
Ez pozitív. Gratulálok! Én is szeretnék ilyet, de szerintem nem sikerült ez a hónap... sírós vagyok, kijöttek a pattanások is :((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!