Aki hormonmentes fogamzásgátlót használ nektek mi a véleményetek tapasztataitok?
Nekem volt hormonmentes spirálom 7 évig, semmi bajom nem volt vele. Igaz, a vérzés bővebb volt, mint előtte, de ennyi. Megbízhatóan működött, nem estem mellette teherbe.
Természetesen hízás nem volt miatta.
Hagyományos pesszáriumot "használtunk" spermiciddel.
Nekünk nem jött be, macerás volt teljesen rendeltetésszerűen használni, bár az még a kisebbig gond volt, mert nem lett volna gond, ha jön baba. Arra gondolok, hogy fél napig (vagy meddig) nem lehet aktus után levenni, ha közben lenne még egy menet, akkor annyit bírsz csak csinálni, hogy használsz ismét valami spermicidet, de ennyi idő alatt meg ami a pesszáriumban van spermicid az első aktusnál, már lehet, hogy ott sincs.
Másrészt biztos nekem van valami elcseszerintett anatómiám, de magamnak soha nem tudtam levenni, mert egyszerűen nem bírtam a pereme alá nyúlni, nem ért fel addig az ujjam. A párom is kb. csuklóig bennem volt, mire elérte és le tudta venni. Ez meg elég illúzióromboló, hogy neki kell kibányásznia a pesszáriumot. :P
Köszi nektek.
Utolsón jót nevettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!