Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki hormonmentes fogamzásgátló...

Aki hormonmentes fogamzásgátlót használ nektek mi a véleményetek tapasztataitok?

Figyelt kérdés
Aki használ ilyet nektek mik a tapasztalataitok? Pl hormonmentes spirálnál mivel nem tartalmaz hormont akkor így a hízás esélye is kisebb mint a hormonos társánál? Vagy mi a helyzet a pesszáriumokkal? Krémekkel? A tablettát ismerem egyedül de az csíp tehát kilőve. Hirtelen ezek jutottak eszembe de ha vannak még ötletek tapasztalatok szivesen fogadnám.

2017. márc. 20. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
A kúpok, kenőcsök (mint a Pharmatex termékcsalád), nem megbízhatók. Kb.60%-os védettséget adnak. Emellett van amelyik nagyon csíp, folyik, kellemetlen szaga van. Szerintem 10-ből 7 ember panaszkodik rá. És kiegészítő védekezés kell mellé, ha tényleg nem akarsz teherbe esni. A többivel nincs tapasztalatom.
2017. márc. 20. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt hormonmentes spirálom 7 évig, semmi bajom nem volt vele. Igaz, a vérzés bővebb volt, mint előtte, de ennyi. Megbízhatóan működött, nem estem mellette teherbe.

Természetesen hízás nem volt miatta.

2017. márc. 20. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Hagyományos pesszáriumot "használtunk" spermiciddel.

Nekünk nem jött be, macerás volt teljesen rendeltetésszerűen használni, bár az még a kisebbig gond volt, mert nem lett volna gond, ha jön baba. Arra gondolok, hogy fél napig (vagy meddig) nem lehet aktus után levenni, ha közben lenne még egy menet, akkor annyit bírsz csak csinálni, hogy használsz ismét valami spermicidet, de ennyi idő alatt meg ami a pesszáriumban van spermicid az első aktusnál, már lehet, hogy ott sincs.

Másrészt biztos nekem van valami elcseszerintett anatómiám, de magamnak soha nem tudtam levenni, mert egyszerűen nem bírtam a pereme alá nyúlni, nem ért fel addig az ujjam. A párom is kb. csuklóig bennem volt, mire elérte és le tudta venni. Ez meg elég illúzióromboló, hogy neki kell kibányásznia a pesszáriumot. :P

2017. márc. 20. 18:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi nektek.

Utolsón jót nevettem:D

2017. márc. 20. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Barátnőmmel másfél éve használjuk a pharmatex KRÉMET megszakítás nélkül. Mindig bele élveztem és sosem volt problémánk. Nagyon megbízhatónak tartom. Vagy én vagyok nemzésképtelen :D
2017. ápr. 7. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Amióta írtam a legutóbbi véleményem, hogy megbízható, azóta barátnőm terhes lett... Üdv
2018. jún. 10. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
#5, #6 Hú, bakker. :O Én is ismerek Pharmatex babákat a környezetemben. Biztos nem merném használni, ha nagyon nem akarnék teherbe esni.
2019. ápr. 19. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!