Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két napja késik, a hőm 36.8...

Két napja késik, a hőm 36.8 hüvelyi 37.5 lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Néha fáradékony vagyok a melleimen nem érzek semmit,kicsit krémszerű folyásom van.
2008. okt. 12. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fáradékonyság és a magas hő jelenthet terhességet is. Biztos csak akkor lehetsz benne ha tesztelsz. Nekem már a nem várt mensi napján kimutatta a teszt a terhességet.
2008. okt. 12. 17:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Már 4 napja teszteltem de az - volt.
2008. okt. 12. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy 4 napja negativ lett még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. A jövöhéten tesztelj ujra.
2008. okt. 12. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
várj 1-2 napot, majd tesztelj újra.
2008. okt. 12. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ez az ébredési hő, akkor nagy a valószínűsége a terhességnek, ha napközbeni, akkor nem mérvadó.
2008. okt. 12. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Reggel nem szoktam megmérni de estére felmegy 37 fölé is.De köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 12. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Az esti hő nem számít. Mindig reggel kell mérni, miután felébredtél, de még nem keltél fel... csak pár perc egyébként, amíg ébredezel pont megvagy vele! A tüneteid jók, fáradékonyság, krémszerű folyás mögött lehet baba! Biztosat a teszt mond majd! Dory
2008. okt. 12. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!