11/28 anonim válasza:
Szerintem ez negatív. Ki lettetek már vizsgálva, vagy csak vaktában kapod a clostit? Nekem jövő héten kezdődik az első lombikunk. Nagyon izgatottak vagyunk :)
13/28 anonim válasza:
Én ugyan nem látok semmit, de amikor az én tesztem pozitív lett az is csak élőben látszott legelőször, a férjem nem volt itthon, és hiába próbáltam neki fotót készíteni róla, mind teljesen negatívnak látszott. 1-2 nap múlva ismételd meg reggeli vizeletből, ha pozi akkor már láthatóbb lesz!
14/28 anonim válasza:
Szia enis lattok rajta nagyon halvany csikor
15/28 anonim válasza:
En szoktam latni. De most nem.:( de ha te latod az a lenyeg es erosodni fog. Drukkolok nagyon.:))
16/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki írt. Ki lettünk vizsgálva, mindenre (IR, pajzsmirigy, sperma, hormonok, immun panel, véralvadás panel) mindenünk jó volt, mégsem akart összejönni.
Ez a ma reggeli tesztem:
2017. márc. 20. 07:40
17/28 anonim válasza:
Huhuuu, tudtam én hogy látok valamit. :) A következő teszteket is rakd fel nekünk, jó látni sikertörténeteket! :)
18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is annyira tudtam, hogy van ott valami! Jövök újabb teszttel is. :) :) :)
2017. márc. 20. 09:04
19/28 anonim válasza:
Gratulálok ez szép pozitív lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!