Ti láttok második csíkot?
Figyelt kérdés
3napja múlt el a menszeszem ma reggel csináltam egy tesztet és ezt mutatta ,lehetséges a terhesség?
2017. jan. 9. 12:43
1/11 anonim válasza:
szia, az elsőn és a harmadikon mintha látnék valamit, de nagyon mintha..., elvileg lehetséges a terhesség, de pár nap múlva tesztelj újra, ha meg addig panaszod van, lásson doki
2/11 anonim válasza:
A kazettas teszteken sznte mindig megjelenik vmi... Valoszínűleg nem vagy terhes.
3/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést csak én nem értem?
"3napja múlt el a menszeszem"
Ha az menzesz volt, akkor még ovuláció előtt vagy, esély sincs a terhességre, pláne arra, hogy ezt kimutasd. Ha a beágyazódási vérzést hívod a "menzesznek", akkor meg már rég mutatnia kellene.
Szerintem nincs itt semmiféle terhesség. A teszt meg ránézésre negatív.
4/11 anonim válasza:
Szia. Nekem is ilyen volt . Elmult a havim es nagyon halvany csikos lett a teszt. Ra 3 napra viszont màr összeteveszthetetlen volt a csik. Szèp pozitiv lett. Ismetelj ha terhessegre gyanakodsz.
5/11 anonim válasza:
Ugyanilyenem volt az első fiamnál szétszedve. Ma 5 éves....
Bár én nem véreztem, tehát kimaradt. Ha ugyanolyan volt a mensid, akkor lehet hibás is a teszt, vagy mégis van baba. Én a helyedben holnap reggel tesztelnék.
6/11 anonim válasza:
Nekem. A Gabbriel ilyen volt idő túl mindig volt csík.. nemvoltam terhes
8/11 anonim válasza:
Én erre a tesztee nem adnék mert mindig lessz halvány csikocska rajta,ráadásul rozsaszin.Az utobbi idöben nagyon sokan panaszkodnak a Gabriell tesztre,jó magam is
9/11 anonim válasza:
Engem is csapott már be ilyen teszt. 3 napja múlt el? Miért csináltál tesztet?
10/11 Ronika86 válasza:
Nekem ugyanilyen volt a tesztem... sőt meg halványabb !! Ne hallgass senkire mert úgy látom , hogy tele vagyunk jóindulatú emberekkel!!! Szerintem ez pozitív!! Ismételd meg a tesztet 2nap múlva! Nekem soha nem volt pozitív a Gábriel csak amikor tényleg baba volt!! 7h kismama vagyok! Megy a drukk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!