Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszten halvány csík van,...

A teszten halvány csík van, pozitív lehet?

Figyelt kérdés

Szerda reggel együtt voltam a párommal, az aktus után elkezdett fájni bal oldalon a petefészkem. Ilyen görcsösen, ekkor 4 nap múlva nem vártam. Utána utána néztem az interneten a terhesség első jeleinek. Fórumokat is olvastam, sokan írták, hogy nekik terhesség első jelei között volt a görcsök bal oldalon. Utána ahogy olvastam nézegettem, hogy érzékeny-e a mellem, enyhén érzékeny is volt. A menstruáció előtt nekem soha nem tűnt fel, hogy érzékenyek lennének. Utána kis gyomorsavat éreztem a torkomban és a nyelőcsövemben. Előtte nap is kicsit hányingerem volt. De ennyi. Du. 5 órakor elmentem tesztet venni. Útközben rámjött a szédülés és hőhullámok. 6-7 óra között megcsináltam a tesztet. Predictor early a márkája. A dobozán az van, hogy menzesz előtt 6 nappal kimutatja a babát. Én a menzesz előtt a 4. Napon csináltam. Halvány csíkot mutatott. Itt nem is a leírtak szerint csináltam mert a 'kijelzőt' lefelé fordítottam a nagy izgalmamban nem akartam látni hogy alakul. Úgyvoltam vele ez negatív. Másnap reggel (csütörtök) ugyanebből a márkából csináltam mégegyet. Ezen már erősebb volt a csík, de ez is halványka. Gondolom még nem termelt elég hcg-t. De aztán lehet, hogy ez sem az a csík. Olvastam ilyen száradási csíkról. Vagyis csak elvétve ezen az oldalon. :) Tegnap több hőhullámom volt illetve szédülés. Fájt a hátam, nem csak a derekam hanem az egész hátam. A mellem szerda du. 3 órától fáj. A bimbóm is nagyon érzékeny. Mellékelek képeket a tesztekről, kíváncsi vagyok ki minek látja.

Szóval lehetséges, hogy babás vagyok? Ő lenne az első, ezért vagyok ennyire tapasztalatlan a tesztel kapcsolatban.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. márc. 17. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem betoltotte a kerdesben linkelteket is. Szep pozi. HalK GRATULA!
2017. márc. 17. 18:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2017. márc. 17. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Pozitiv😁
2017. márc. 17. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)
2017. márc. 17. 23:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Reggel kipróbáltam a clearblue tesztet. Mert a gyógyszertáros mondta, hogy paranoiás vagyok és, hogy a halvány csík nem csík... És hogy nem megbízható az a teszt. De nem hiszem, hogy a teszt csak úgy a semmi hcg-ből odavarázsol egy halvány csíkot. Ha negatív lett volna, aokor egy csíkon kívül nem lenne ott semmi, se halvány se semmilyen csík. De a digitális is pozitív lett :) 2 hetesek vagyunk.
2017. márc. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!