Halvány csík is pozitívnak számit? Nektek hogy volt
ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Tényleg extra halvány.Mikor megcsináltam semmi nem látszott.De valamiért meg akartam nézni megint olyan 2-3 perc volt.Egyből feltünt.Azóta vagy 100x megnéztem,hogy ott van-e még.Igaz nagyon ki kell kubvadni a szememnek és forgatni is kell de én látom.Pedig ilyet soha nem láttam egy tesztemen sem.26-28 naposak a ciklusaim de inkább 26.Ma vagyok a 28. napon.Az is lehet hogy csak oda képzelem vagy nem tudom már teljesen belekattantam azért írtam nektek bármi is legyen a válaszotok.
Tüneteim vannak de bármi lehet.
Meg meg szédülök hol egyfolytában hol hirtelen.Nagyobb a mellem és fájnak nagyon,sokat pisilek.Viszont most nem görcsölök.2 napja hajnalban görcsöltem be eléggé akkor azt hittem meg is jött.A hőm még reggel is 37 volt tegnap 36.9.Köszi lányok előre is.
Köszi aranyosak vagytok. Pénteken vagy szombaton újra tesztelek. Remélem erősödik és nem is jön meg.
2017. márc. 15. 18:13
17/24 anonim válasza:
Szia , :D remenykedunk ! hatha hatha , meg irj mi lett :)
2017. márc. 15. 19:06
18/24 anonim válasza:
utolso vagyok , nem tudom egyesek milyen szaradasi csikrol beszelnek , de en mikor teszteltem sokszor , egyszer sem volt megjelenve ilyen , vagy pozitiv volt vagy teljesen negativ !!! ):
2017. márc. 16. 08:38
19/24 anonim válasza:
En nagyon sok ilyen tesztet lattam, nagy resze ennel is jobban volt lathato es nem volt terhesseg. Az hogy te nem lattal nem jelenti azt, hogy nincs is!
A halvany pozi is latszik, csak halvany. Eleg sok teszten sajnos eleve a reagens is latszik bizonyos szogbol.
Ezert kell meg egy teszt, ha erosodik, ott a baba. De ez meg negativ.
2017. márc. 16. 09:18
20/24 anonim válasza:
Ezt én nem nevezném halvány pozinak,ne haragudj.A halvány pozitiv is egyértelműpozitiv,csak nem erős rózsaszin hanem pár árnyalattal halványabb,de jól látható.Ennek nem látom hogy szine lenne....bár nem azt jelenti hogy nem is lesz pár nap mulva :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!