Lehet oka a súlyfeleslegnek, hogy nem jön a baba?
Sziasztok!
Köszönöm a gratuláló válaszokat, és minden egyéb építő választ is. Voltam teljes kivizsgáláson, terheléses vércukron, hormon vizsgálatokon is, és mindent rendben találtak. A peteérésem is van, ovulációs tesztet is használunk, pontosan akkor vagyunk együtt amikor a teszt pozi. Egyébként most 165 cm és 95 kg vagyok, szóval nem nem vagyok anorexiás, tényleg ott az a 30 kg plussz súly :-) Azt mondta az orvos, hogy próbálkozzunk még 2-3 hónapig, ha utána se jön össze, akkor jöhet a további vizsgálat, átjárhatósági, stb. A páromat vizsgálták, neki teljesen egészséges spermái vannak, kellő gyorsasággal mozognak. Egyébként a 45kg-t 4 hónap alatt adtam le, tudom, hogy ez nagyon kevés idő, de szerencsére nem nyúlt meg a bőröm, és azóta se hízom vissza, hiszen nem kezdtem el zabálni, és rengeteget mozgok. Gratulálok azoknak akiknek túlsúllyal is összejött a baba, remélem nekünk is sikerülni fog :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!