Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélye hogy terhes...

Karwomen kérdése:

Mekkora az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát az történt hogy kb 3 hete együtt voltam egy pasival buli után és mivel nem voltam beszámítva állapotba a pasi sajnos belémélvezett pont azon a napon volt peteérésem azóta meg kellett volna jönnie a menstruációmnak viszont már 9-10 napja késik.Mekkora annak a lehetősége hogy terhes legyek?Csak komoly indokolt válaszokat várok.

Köszi

2017. márc. 13. 21:29
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
74%
"Ezzel jár az egyetem..." Az ország meg azért tart itt mert ilyen felfogású emberek járnak egyetemre... Megdugattad magad, beléd élveztek, késik a menstruációd de te azon a véleményen vagy, hogy nem lehetsz terhes. Páratlan logikai készségről tanúskodik... Ha valóban negatív lett a teaz (amiben koránt sem vagyok biztos) akkor bizony nagy szerencséd volt. A piálgatáshoz meg annyit tennék hozzá, hogy fiatalabb éveimben, amikor még magam is bulizgattam s ezen alkalmakkor szexuális kalandokba keveredtem, kivétel nélkül volt arra gondom, hogy gumit húzzak. És nem becsiccsentve voltam, hanem matt részegen. Te azért védd csak a saját hülye álláspontodat dacosan, sértődötten. Azt legalább észrevetted, hogy egyedül vagy a véleményeddel, azon meg véletlenül se gondolkozz el, hogy miért is mondjuk mind ugyanazt...
2017. márc. 14. 05:49
 22/28 anonim válasza:
66%
Ja, arról mar ne is beszéljünk, hogy másnap, amikor már nem vagy becsiccsentve és tudsz tisztán gondolkodni akkor nyilván az kéne, hogy legyen az első, hogy veszel esemény utáni tablettát. De nem, te a biztonság kedvéért ölbetett kézzel vársz hetekig. Emberek vagyunk, lehet hibázni. Csak talán kevésbé nagy arccal kéne előadni a problémádat és kevésbé gőgösen reagálni a kommentekre s máris kevesebb beszólást kapnál.
2017. márc. 14. 05:54
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

Azért engedtessék meg, hogy kételkedjek abban, hogy egyetemre jársz. Bár tudom, vannak olyan alibi-büfészakok, ahová nem kell túl nagy ész bekerülni, de ez még így is irreális.

A szövegalkotási képességeid, nyelvhelyességed és helyesírásod nem hogy egy egyetemista, de egy átlagos érettségizett ember szintjét sem ütik meg. Emellett olyan alapvető természettudományos ismereteid hiányoznak, amiket már egy normálisabb általános iskolás is tud. Arról már ne is beszéljünk, hogy az internetes információkeresés terén sem jeleskedsz. Félve kérdezem meg: melyik intézménybe, és melyik szakra jársz?

Az pedig továbbra is igaz, hogy ha tényleg fél éve jártok, akkor annyit azért tudhatott volna, hogy nem akarsz gyereket. Szóval vagy kamu az egész, vagy a pasid még nálad is butább.

2017. márc. 14. 08:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Hello. 50-50% Igen vagy nem. Erre így biztosat nem lehet mondani. Csinálj tesztet. De az is lehet,hogy csak az idegesség miatt nem jön meg.
2017. márc. 14. 08:47
 25/28 János Gilján ***** válasza:

Nézzük a realitást. Amikor elkezd próbálkozni egy fiatal pár, hogy babájuk legyen, az átlagosan olyan fél év alatt szokott összejönni. A fél év alatt legyen mondjuk összesen 75 szexuális együttlét, amiből legyen úgy 10 pont peteéréskor. Ha ez alapján kalkulálunk, akkor kb 10% esélyed van arra, hogy teherbe estél, ami valójában nem olyan sok.

Viszont ez csak az átlagra vonatkozik, amikor mi elhatároztuk, hogy babát akarunk és elkezdtem gólokat lőni, azonnal összejött Marci fiacskánk. Az első gól után két héttel már pozitív tesztünk volt. Meg persze olyanok is vannak, akik évekig próbálkoznak és nem jön össze semmi...

Mi tehát a válasz a kérdésedre? Irány venni egy tesztet, mert egyikünknek sincs otthon varázsgömbje, hogy abból jósolgassunk!

2017. márc. 14. 09:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Nektek is írt privátban, vagy csak engem próbál(na) hergelni? :D

Engedd meg, hogy itt válaszoljak, elvégre ezért találták ki ezt az anonim fórumot, és nem azért, hogy privátban menjen a szájkarate.

Arról, hogy mi a felnőttes viselkedés, vitatkozhatnánk... :D Mondjuk ott kezdődik, hogy az ember felelősen cselekszik. Például nem csináltatja fel magát, ha nem akar gyereket. Na, itt kezdődik felnőttnek lenni.

Továbbá felnőttként viselkedni azt is jelenti, hogy amit tettél, azért vállalod a felelősséget. Ha valamit elszúrtál, akkor érett felnőttként vállalod, hogy igen, elszúrtam, és nem kezded el nagyképűen lenézni azokat, akik nem simogatják meg a buksidat, hogy milyen ügyes kislány vagy.

Vegyél vissza az arcodból, mert az bizony indokolatlanul nagy! Mindenki hibázhat, igen, de tudod, ahogy már többen leírták előttem, nem mindegy, hogy utána hogy viselkedik az ember, és ami a fő: attól, mert valamit elszúrtál, még nem kéne a magas lóról osztanod az észt. (Már ha lenne mit.) De ha ennyire öntelt és beképzelt vagy, akkor tessék: oldd meg magad a problémáidat. Akkor ne kérdéseket írj ki, hanem szüld meg, és neveld fel a gyereked. Hajrá. Remélem, jó anya leszel.

Az pedig aranyos, hogy aggódsz a szociális életemért, de tudod, attól, mert megejtek itt pár választ - ami mondjuk kemény 15 percet vett el a napomból - még van bőségesen szociális, szakmai, és magánéletem is. Tudod, nem csak annak lehet élete, aki részegen felcsináltatja magát.

Egyébként nem tűnik úgy, hogy a többiek annyira más véleményen lennének, mint ahogy azt nekem privátban ecsetelted.

Az egyetemi szakodról meg annyit: ez pont annyira hihető, hogy én meg az Orleans-i szűz vagyok.

(Inkább nem írom ki, hogy mit írtál, még a végén lesz, aki belehal a nevetésbe.)

Ha pedig valami hozzáfűznivalód van, azt megteheted itt is, nem kell esetlen privát üzenetekkel ostromolnod. ;)

2017. márc. 14. 10:01
 27/28 anonim ***** válasza:
Utolsó! Szánj meg és tedd közzé melyik egyetem melyik szaka az?!
2017. márc. 14. 12:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha késik 9-10 napja, szint biztos, hogy terhes vagy, de csinálj egy tesztet, az biztosan megmondja neked. Az indokom erre az iskolában tanult biológia, pedig hidd el, hogy már van 10 éve, hogy érettségiztem.
2017. márc. 14. 18:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!