Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélye hogy terhes...

Karwomen kérdése:

Mekkora az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát az történt hogy kb 3 hete együtt voltam egy pasival buli után és mivel nem voltam beszámítva állapotba a pasi sajnos belémélvezett pont azon a napon volt peteérésem azóta meg kellett volna jönnie a menstruációmnak viszont már 9-10 napja késik.Mekkora annak a lehetősége hogy terhes legyek?Csak komoly indokolt válaszokat várok.

Köszi

2017. márc. 13. 21:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Senki sincs rajtam kívül olyan véleményen, hogy nem vagyok terhes?
2017. márc. 13. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

Akkor segítek felidézni:

"Majd a te nevedet tudni fogja gyerek..hülye"

Attól most tekintsünk el, hogy nyelvtanilag ez a "mondat" nem áll össze, de ezt írtad.

Azt pedig kétlem, hogy azonos értelmi szinten lennénk. Túl azon, hogy én képes vagyok elfogadható stílusban írni a saját anyanyelvemen, nekem egyszer sem jutott eszembe, hogy csak úgy védekezés nélkül összefeküdjek valakivel egy buliban.

Igen, persze, magadnál voltál, csak épp eszedbe nem jutott volna azt mondani, hogy "nem, gumi nélkül te aztán belém nem dugod".

Meg akkor is magadnál voltál, amikor az incidens után tojtál rá, hogy mi van, még véletlenül sem irattál esemény utánit, hanem a nagy eszeddel vártad, hogy megjöjjön, hiába volt meg minden a teherbe eséshez...

Az meg külön érdekes, hogy ha akkora nagy a szerelem, akkor hogyhogy nem tudta, hogy nem akarsz gyereket?

Nem kell itt szépíteni a dolgokat.

Tudod, az önmagában is elég égő, hogy ennyire felelőtlen voltál. De ha már megtörtént, akkor viselkedj felelősségteljes emberként, és vállald, amit tettél (tettetek).

2017. márc. 13. 22:13
 13/28 anonim ***** válasza:
49%

"Senki sincs rajtam kívül olyan véleményen, hogy nem vagyok terhes?"

Nézd...

- Belédélvezett.

- Késik a mensid.

Mindkettő jel arra utal, hogy te bizony terhes vagy.

Egyébként még pár nap, és csinálhatsz terhességi tesztet. 2 hét után már nagy valószínűséggel kimutatja, hogy terhes vagy-e.

Egyébként a szerelmed mit szól hozzá, hogy apa lesz? ^^

2017. márc. 13. 22:15
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Csinálj tesztet, 9-10 nap késés után már kimutatja, ha terhes vagy
2017. márc. 13. 22:20
 15/28 A kérdező kommentje:

Azon túl, hogy ember vagyok, ha te nem vagy robot, akkor te is szoktál hibázni, szóval ne tegyél még rá egy lapáttal a bajomra, mert kikelek magamból. Meg ha akkora ember vagy, akkor lenne szíved és lelked, hogy együtt érezz velem.

A babaruhákat és a mesekönyveket pedig szívesen elfogadom, privátba küldöm a címet.

Mivel anya leszek, ezért spórolnom kell, a postaköltcségeket gondolom ti álljátok.

Köszi.

2017. márc. 13. 22:20
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

Már hiányoltam az ilyenkor szokásos "mindenki szokott hibázni" dumát.

Igen, ez kétségtelenül így van. Én is hibáztam rengeteget. Mondjuk volt, hogy elnéztem az időpontot egy vizsgán. Mehettem egyből pótvizsgázni.

Vagy volt, hogy gyerekkoromban 20 helyett 60 deka párizsit hoztam a boltból, csak mert rosszul emlékeztem.

Sőt, egyszer rossz telefonszámot írtam be, amikor fel akartam tölteni a telóm... 3 ezer forintom bánta.

És még sok olyan volt, hogy hibáztam. Senki nem mondta, hogy ezzel bármi baj lenne. A hibázás az élet velejárója.

Ja, hogy te hibázás alatt azt érted, hogy teherbe ejteted magad részegen? Nem kérlek, ilyesmi a legtöbb, magára valamit is adó emberrel nem történik meg. Tudod, miért nem? Mert hibázni és felelőtlennek lenni két különböző dolog.

Engem egyrészt úgy neveltek, hogy mindig cselekedjek felelősen, másrészt meg van annyi eszem, hogy tudjam, amit teszek, annak következményei lehetnek. Ha pedig a következmény számomra rossz, akkor nem fogok úgy cselekedni.

Az arcodból meg visszavehetnél. Feltűnően nagyképű vagy, csak nem tudom, hogy mire?

2017. márc. 13. 22:38
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Együttérezni? Te mégis miről beszélsz? Ha megerőszakolnak valakit, és úgy lesz terhes, őt lehet sajnálni. Te gondolom nem erőszak hatása alatt ittál, tetted szét a lábad és felejtetted el az eseményutáni létezését. Gyakorlatilag mindent megtettél azért, hogy terhes legyél.

A kérdésed és a válaszaid alapján a válaszolók nem véletlenül soroltak be téged egy bizonyos értelmi kategóriába. Te pont azért nem látod ezt és reagálsz ilyen mérgesen, mert ebben a kategóriában az adott személy nem rendelkezik olyan képességekkel, melyekkel reálisan meg tudná ítélni a saját viselkedését.

Amúgy pedig: csinálj tesztet!

2017. márc. 13. 22:40
 18/28 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? Mi lesz a baba sorsa ha valóban terhes vagy? Amire nagy az esély, de korántsem biztos. Ha megúszod legközelebb legyél óvatosabb.
2017. márc. 13. 22:47
 19/28 A kérdező kommentje:

Hát elég sajnos, hogy szimpla egyszerű kérdésből idáig jutottunk. A kérdésre egy egyszerű 'szerintem, igen-nem, azért mert..' választ vártam, viszont inkább oltásokat kaptam. Ami az értelmiségi szintemet illeti abba inkább ne kezdjünk bele, mert te nem tudtál egy kérdésre normálissan válaszolni. Meg ezt az egészet úgy állítjátok be mintha egy ismeretlennek 'tettem volna szét a lábam' pedig egy olyan emberről van szó, akivel majdnem fél éve kapcsolatban élek és minden nap 'szét teszem neki a lábam'.

Meg nem részegen történt az egész, hanem csak egy buli után, és ha AKKORA értelmiség lennél akkor tudnád, hogy ezzel jár az egyetem.

JA ÉS SAJNÁLATTAL KÖZLÖM MINDENKIVEL, HOGY CSINÁLTAM TESZTET ÉS NEGATÍV LETT.

2017. márc. 13. 23:13
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

Ha lenne vakbelem, szegeny az is nevetne!

Hat en egyet tudok neked mondani egyuttezes gyanant:

Mindenkinek erdemei szerint! 😉

2017. márc. 13. 23:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!