Teszteltem, tudnatok segiteni?
Figyelt kérdés
Mensim kesett 4napot, 3.nap teszteltem halvanyn ott volt a 2.csik. 4.nap megjott tartott 3napig aztan barnazas.. Mesni utan 7.napon teszteltem es nagyon halvanyan ott a 2.csik ismet.. Vajon tenyleg teherbe estem??2017. márc. 12. 14:10
1/6 anonim válasza:
én elmennék orvoshoz inkább és nem itt kérdezősködnék.
2/6 anonim válasza:
Ha pozitív, de közben vérzel, nem jó jel. Menj orvoshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, terveztem holnapra idopontot kerni nogyogyaszhoz.. Csak kivancsi vagyok. Kepet hol lehet feltolteni a tesztrol?? :o
2017. márc. 12. 15:06
6/6 anonim válasza:
Én nem reménykednék a helyedben. Ennyi idő után nem kéne ilyen halványnak lennie a tesztnek. Jobb lenne még most sos-ben vagy holnap elmenni dokihoz, hogy lássa uh-n, hogy mivan.
Főleg a vérzés miatt van nagy esély a vetélésre. Azért nem gyakori, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!